Írd alá petícióinkat

Oldal - augusztus 16, 2017
A petícióink segítségével egyszerűen, pár kattintással hozzájárulhatsz ahhoz, hogy egy tisztább, élhetőbb világban élhessünk. Csak válaszd ki a neked fontos ügyet és tegyél érte!

Paks II helyett megújulókat!

Paks II feleslegesen veszélyeztetné a magyar lakosságot és értékes természeti kincseinket. Van alternatíva: a tiszta és biztonságos megújulók! Csatlakozz, mert sokan együtt képesek vagyunk megállítani Paks II-t!

Indítsuk el a menzaforradalmat!

Bioételeket az óvodákba, iskolákba! A gyerekek a legérzékenyebbek az élelmiszereinkben található vegyszermaradványokra. Fontos, hogy a nekik készült étel jó minőségű, egészséges alapanyagokból készüljön.

Aláírom Aláírom
   

Méregmentes Magyarországot!

Kolontár, Illatos út… hány ilyen időzített vegyi bomba van még az országban? Szüntessük meg az elfeledett méreglerakókat, és fizessenek a szennyezők!

Szabadítsuk fel a napenergiát itthon!

Itt az idő, hogy Magyarország is felzárkózzon a megújuló energiák forradalmához! Csatlakozz petíciónkhoz, hogy minden háztartás számára könnyebben elérhető legyen a napenergia!

 Aláírom  Aláírom
   

Védelmet a városi zöldterületeknek!

Csatlakozz a Greenpeace és más szakértők által kezdeményezett kiáltványhoz a városi zöldterületek hatékony, valódi védelméért! Védjük meg együtt a városi zöldterületeket!

 
 Aláírom   

 


 A Greenpeace kiemelt nemzetközi petíciói (angol nyelven)

Kategóriák