Greenpeace Magyarország

A Greenpeace nemzetközi szervezetként több mint 55 országban van jelen, 2002 óta Magyarországon is. Itthon azért dolgozunk, hogy hazánk talaja, levegője és vizei is tiszták legyenek; hogy mindenki hozzáférhessen a tiszta és olcsó megújuló energiához; hogy mindannyian egészséges, vegyszermentes élelmiszereket fogyaszthassunk és egészséges levegőjű, zöld városokban élhessünk.

Látványos, bátor és békés eszközökkel hívjuk fel a figyelmet a környezeti problémákra és azok megoldásaira. Egy élhető és békés jövő érdekében tevékenykedünk.

Anyagilag és politikailag függetlenek vagyunk. Nem fogadunk el semmilyen anyagi támogatást kormányoktól vagy vállalatoktól. Munkánk annak a több ezer magyar magánszemély adományainak köszönhető, akik rendszeresen támogatnak minket. Tevékenységünket emellett több száz önkéntes segíti, online kampányainkban mintegy százezer ember vesz részt.

 

Alapértékeink

Látványos, bátor és békés eszközökkel hívjuk fel a figyelmet a környezeti problémákra és azok megoldásaira. Egy élhető és békés jövő érdekében lépünk fel a környezetünket veszélyeztetőkkel szemben

Ismerd meg alapértékeinket

Történetünk és sikereink

Alapítóink 1971-ben egy északi-sarkvidéki szigethez hajóztak, hogy megakadályozzanak egy nukleáris robbantást. Utazásuk indította el mára hatalmassá nőtt mozgalmunkat, és beírta magát a történelembe.

Fedezd fel a történetünket

Csapatunk

Ismerj meg minket! Kíváncsi vagy, kik dolgoznak nap mint nap a Greenpeace magyar irodájában?

Ismerd meg a csapatunkat

Átláthatóság

Ismerd meg, hogyan működünk! Minden évben azért dolgozunk, hogy tisztább és egészségesebb Magyarországon élhessünk. Büszkén mutatjuk be neked az eddigi munkánkról szóló beszámolóinkat.

Ismerd meg a szervezet működését

Gyakori kérdések

Kérdésed van kampányainkról, munkánkról, működésünkről vagy az adományozásról? Itt mindent megtalálsz egy helyen!

Irány a gyakori kérdések