Εσύ επηρεάζεις και συνδιαμορφώνεις

Αν θες έναν καλύτερο κόσμο, ασφαλή, δίκαιο και ελπιδοφόρο, θα προσπαθήσουμε μαζί να τον δημιουργήσουμε. Αν έχεις ιδέες για το πώς θα το καταφέρουμε, θέλουμε να μάθουμε από εσένα. Ας κάνουμε μαζί όνειρα, σχέδια και πράξεις.

ΔΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ

Εξερεύνησε ένα καλύτερο μέλλον

Φαντάσου έναν κόσμο που βασίζεται στην καθαρή ενέργεια και οι θάλασσές του είναι γεμάτες ζωή. Όπου έχουμε καθαρή τροφή, ασφάλεια και ισότητα. Η αλλαγή μπορεί να φαίνεται δύσκολη, αλλά ο καθένας από εμάς μπορεί να την επηρεάσει.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Τα νέα μας

Blogs

Είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος, ανόητε

από Τάκης Γρηγορίου

Αν βγούμε σοφότεροι από αυτή την κρίση, θα έχουμε αντιληφθεί ότι χρειάζεται όραμα και σχεδιασμός προς μία ανθρωποκεντρική οικονομία που προστατεύει το περιβάλλον, την υγεία και τα δικαιώματά μας.

Wind Farm and Solar Power Plant In Ilocos Norte. © Veejay Villafranca / Greenpeace
Νέα

Ανάγκη αναβολής κατάθεσης πολυνομοσχεδίου “Εκσυγχρονισμός Περιβαλλοντικής Νομοθεσίας”

από Greenpeace Ελλάδα

Συμφωνούμε και στηρίζουμε το αίτημα αναβολής κατάθεσης του πολυνομοσχεδίου που έστειλαν 23 περιβαλλοντικές ΜΚΟ μέσω επιστολής στον Υπουργό Περιβάλλοντος. Σε αυτή την κρίσιμη εποχή, η αναβολή αυτή είναι απαραίτητη.

Blogs

Μένουμε μακριά, αλλά μαζί, και μένουμε σε σύνδεση

από Greenpeace Ελλάδα

Ζητήσαμε από φίλους και υποστηρικτές να μοιραστούν ιδέες πιάτων που ετοίμασαν αυτές τις μέρες και συγκεντρώσαμε τρεις εύκολες και νόστιμες συνταγές, χωρίς αυστηρές οδηγίες και μετρήσεις, με όσπρια και λαχανικά!

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ποιοι είμαστε

Από το 1991 μέχρι σήμερα, μέσα από τη δουλειά και τη συνεργασία, είμαστε στην πρώτη γραμμή με δυναμικές και αποφασιστικές δράσεις για την ενέργεια, τις θάλασσες και τη διατροφή μας για έναν δίκαιο και ειρηνικό πλανήτη.

Δες περισσότερα

Οι αξίες μας

Όλοι αξίζουμε έναν καλύτερο κόσμο. Δουλεύουμε για να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε και να συνειδητοποιήσουμε τη δύναμη που έχει ο καθένας μας για να φέρει την αλλαγή. Σε ό,τι κάνουμε, οι αξίες μας είναι εκεί.

Δες περισσότερα

Οι υποστηρικτές μας

Η δράση μας χρηματοδοτείται από ανθρώπους σαν και σένα. Αυτό μας εξασφαλίζει τη δυνατότητα να έρθουμε σε αντιπαράθεση με εταιρείες και κυβερνήσεις, χωρίς κανέναν περιορισμό στις πράξεις και τον λόγο μας.

Δες περισσότερα

Οι εθελοντές μας

Οι εθελοντές μας είναι αυτοί που δίνουν εικόνα, καρδιά και πρόσωπο στις εκστρατείες μας. Αναλαμβάνουν δράση για τις εκστρατείες μας και με τη συμβολή τους κάνουν πιο δυναμικές και δημιουργικές τις δραστηριότητές μας.

Δες περισσότερα