-
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Greenpeace με τίτλο “Κλίμα και Γεωργία σε αλληλένδετη κρίση: Μονόδρομος ένα βιώσιμο αγροτικό μοντέλο”
Η Greenpeace παρουσίασε τη νέα επιστημονική Έκθεση “Μεταβολές κλιματικών παραμέτρων στην Ελλάδα” και τον αλληλοσυσχετισμό μεταξύ της κλιματικής κρίσης και του τομέα της γεωργίας.
-
Κλίμα και γεωργία σε αλληλένδετη κρίση: Μονόδρομος ένα βιώσιμο αγροτικό μοντέλο
Το ελληνικό γραφείο της Greenpeace σας προσκαλεί στην ενημερωτική εκδήλωση “Κλίμα και Γεωργία σε αλληλένδετη κρίση: Μονόδρομος ένα βιώσιμο αγροτικό μοντέλο” την Τετάρτη, 12 Μαρτίου, στις 11:00.
-
Κοινή δήλωση 200+ περιβαλλοντικών οργανώσεων και ομάδων αγροτών: νέα μεταλλαγμένα, παλιά προβλήματα
Με κοινή τους δήλωση η Greenpeace και 200 οργανώσεις και ομάδες αγροτών, εκ των οποίων 10 ελληνικές, καλούν την ΕΕ να προστατεύσει τους αγρότες από την απορρύθμιση των νέων μεταλλαγμένων.