Πάτα εδώ

Βλέπεις το κλίμα να αλλάζει και τα ακραία καταστροφικά φαινόμενα να αυξάνονται συνεχώς, και θέλεις να κάνεις κάτι γι’ αυτό; Θέλεις να αναλάβεις δράση για την κλιματική κρίση αλλά νιώθεις ότι δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις; 

Τότε έλα στη Συνάντηση Δράσης για το Κλίμα, 4-6 Οκτωβρίου, έξω από την Κόρινθο, και μαζί θα βρούμε τις απαντήσεις!

European Changemakers Camp in Poland. © Greenpeace

Φέρε μόνο το κέφι και τη διάθεσή σου να σώσουμε παρέα τον πλανήτη και έλα να γνωρίσεις ανθρώπους από όλη την Ελλάδα που έχουν τους ίδιους στόχους με εσένα!

Η κλιματική κρίση βρίσκεται ήδη παντού και ο χρόνος για την ανθρωπότητα λιγοστεύει επικίνδυνα. Όμως, ακόμη προλαβαίνουμε να ανατρέψουμε την απειλή. Σε όλο τον κόσμο, εκατομμύρια άνθρωποι με ειρηνικές αλλά δυναμικές δράσεις απαιτούμε λύσεις και πράξεις για να συγκρατηθεί η αναπόφευκτη αύξηση της παγκόσμιας θερμοκρασίας στον 1,5˚ C. 

Μπορείς κι εσύ να γίνεις μέρος αυτού του κινήματος: δήλωσε συμμετοχή στη Συνάντηση, με μοναδική προϋπόθεση να φέρεις το κέφι και τη διάθεσή σου να σώσουμε παρέα τον πλανήτη μας από την κλιματική αλλαγή!

Θα έχεις την ευκαιρία να συμμετέχεις σε εργαστήρια, συζητήσεις, συμμετοχικά σεμινάρια και σχεδιασμό δράσεων, με επίκεντρο τη μη βίαιη άμεση δράση, την επικοινωνία, την αναζήτηση λύσεων και τις συνεργασίες μεταξύ των συμμετεχόντων. Μαζί με έμπειρα στελέχη από την Greenpeace και την κοινωνία των πολιτών θα γνωριστούμε, θα ανταλλάξουμε απόψεις, ιδέες και προβληματισμούς και θα αναζητήσουμε τους καλύτερους τρόπους και τα αποτελεσματικότερα εργαλεία για να αντιμετωπίσουμε συνολικά ως κοινωνία την κλιματική κρίση.

Μην χάσεις την ευκαιρία, έλα να γνωρίσεις ανθρώπους από όλη την Ελλάδα που έχουν τους ίδιους στόχους με εσένα! Τα έξοδα διαμονής, διατροφής και μετακίνησης καλύπτονται από την Greenpeace. 

Δήλωσε συμμετοχή συμπληρώνοντας αυτή τη φόρμα και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σου για να επιβεβαιώσουμε τη συμμετοχή σου. Σε περίπτωση μεγάλου αριθμού αιτήσεων, θα γίνει επιλογή των τελικών συμμετεχόντων.

Δήλωσε Συμμετοχή