Μαζί φτιάχνουμε το κλίμα

Δεν έχουμε χρόνο να αφήσουμε τα δυσάρεστα συναισθήματα και το κλιματικό άγχος να μας καταβάλλουν. Αναλαμβάνουμε δράση για την κλιματική κρίση και δουλεύουμε για να μπει τέλος σε πρακτικές που αφήνουν τον πλανήτη και εμάς απροστάτευτους απέναντι στις επιπτώσεις της: καύσωνες, ξηρασίες, πλημμύρες, όλο και πιο ακραία καιρικά φαινόμενα, κατάρρευση των οικοσυστημάτων.

Ο αγώνας απέναντι στην κλιματική κρίση μας θέλει ενωμένους για να διεκδικήσουμε ένα βιώσιμο παρόν και μέλλον για όλους και όλες. 

Στήριξέ μας! 

Η κρίση αυτή δεν απειλεί μόνο το κλίμα και τον πλανήτη. Είναι ταυτόχρονα και ανθρωπιστική κρίση που φορά στον σεβασμό, στα δικαιώματα και την αξιοπρέπειά μας, καθώς επηρεάζει την τροφή μας, τον αέρα που αναπνέουμε και τον τόπο που ζούμε. 

Έχουμε ελάχιστο χρόνο για να ανατρέψουμε μία ανεξέλεγκτη κατάσταση. Έλα μαζί μας!

Μαζί φτιάχνουμε το κλίμα

Δεν έχουμε χρόνο να αφήσουμε τα δυσάρεστα συναισθήματα και το κλιματικό άγχος να μας καταβάλλουν. Ο αγώνας απέναντι στην κλιματική κρίση μας θέλει ενωμένους για να διεκδικήσουμε ένα βιώσιμο παρόν και μέλλον για όλους και όλες. 

Στήριξέ μας!

Τα στοιχεία της πληρωμής θα μεταδοθούν με ασφάλεια μέσω κρυπτογράφησης SSL.


Αναλαμβάνουμε δράση για την κλιματική κρίση και δουλεύουμε για να μπει τέλος σε πρακτικές που αφήνουν τον πλανήτη και εμάς απροστάτευτους απέναντι στις επιπτώσεις της: καύσωνες, ξηρασίες, πλημμύρες, όλο και πιο ακραία καιρικά φαινόμενα, κατάρρευση των οικοσυστημάτων.

Η κρίση αυτή δεν απειλεί μόνο το κλίμα και τον πλανήτη. Είναι ταυτόχρονα και ανθρωπιστική κρίση που αφορά στον σεβασμό, στα δικαιώματα και την αξιοπρέπειά μας, καθώς επηρεάζει την τροφή μας, τον αέρα που αναπνέουμε και τον τόπο που ζούμε.

Έχουμε ελάχιστο χρόνο για να ανατρέψουμε μία ανεξέλεγκτη κατάσταση. Έλα μαζί μας!

Η καρδιά της Greenpeace χτυπά χάρη στους υποστηρικτές της

Στηριζόμαστε σε πολίτες όπως εσύ, που μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες και την ίδια αποφασιστικότητα για καλύτερη ποιότητα ζωής σε έναν πράσινο και ειρηνικό πλανήτη.

Υποστήριξέ μας