Greenpeace România a invitat cei mai bine cotați candidați la funcția de președinte al României la un dialog despre măsurile concrete pe care aceștia le propun pentru protejarea mediului și pentru combaterea crizei climatice în care ne aflăm. Au fost transmise invitații către Klaus Iohannis, Dan Barna, Mircea Diaconu și Viorica Dăncilă.

Până vineri, vom anunța cum au răspuns invitației noastre la dialog și ceilalți candidați și vom publica toate materialele realizate sub sloganul #naturanupoatevotatupoti

Disclaimer: Greenpeace nu face politică și nici recomandări de vot. Ne pasă de mediu și ne interesează opinia principalilor candidați la presedinție cu privire la acest domeniu. Cerem ca subiectele de mediu, precum criza climatică, să fie pe agenda politicienilor din România.
Pentru a-şi păstra independenţa, Greenpeace nu acceptă donaţii de la guverne, partide politice sau companii, ci se bazează mai ales pe contribuţii de la persoane fizice. Mai multe detalii despre motivația de a realiza aceste interviuri, aici.