Anul 2020 a fost diferit de oricare alt an din viața noastră, deoarece în fiecare zi am făcut tot posibilul să ne adaptăm la noi măsuri pentru a rămâne în siguranță și a-i proteja pe cei dragi. Cu toate acestea, în timp ce unii dintre noi avem privilegiul de a lucra de acasă sau de a pleca din casă doar pentru necesități esențiale, mulți sunt în prima linie, zi și noapte, având grijă de societate. Dintre aceștia, lucrătorii din transportul public sunt cei care se asigură că aceia care nu pot lucra de acasă și nu își permit să dețină o mașină ajung în timp acolo unde trebuie.

Dar, în ciuda serviciului acordat comunității, lucrătorii din transportul public au fost adesea neglijați. Însă anul acesta a demonstrat că mobilitatea înseamnă mai mult decât a ajunge de la punctul A la punctul B. Este esențial să ne asigurăm că toată lumea primește îngrijirea și susținerea de care avem nevoie, precum și să abordăm inegalitățile sociale.

Covid ne învață multe lecții, una dintre ele este că noi, ca societate, trebuie să investim în servicii publice puternice care să răspundă nevoilor comunității – iar oamenii care oferă aceste servicii merită recunoștința noastră.

Credem că cele mai întunecate momente pot servi și ca momente de recunoștință și solidaritate, așa că în aceste clipe, le mulțumim tuturor celor care ne-au susținut comunitățile și ne-au ajutat să mergem mai departe.

Vă rugăm să vă alăturați pentru a împărtăși recunoștință tuturor șoferilor de autobuz neobosiți, vânzătorilor de bilete, tehnicienilor, operatorilor și lucrătorilor de birou care furnizează servicii vitale care asigură funcționarea transportului public în fiecare zi și, prin aceasta, mențin comunitățile în funcțiune. Serviciul dvs. este apreciat, important și necesar.

Mulțumim!