Vrei să mergem împreună în pădure? Poate îți amintești că la finalul anului trecut am pornit o campanie pentru protejarea Munților Carpați.

Ne-am unit puterile cu birourile Greenpeace din celelalte țări care îi tranzitează și am cerut protejarea a 10% din întregul arc carpatic, însă nu ne oprim acolo!

Aventura noastră în Munții Carpați continuă. Timp de o lună vom tranzita întreg arcul Carpatic pentru a descoperi DE CE trebuie protejat acest punct vital de biodiversitate din Europa.

Fotografie de Răzvan Dima

Expediția noastră nu este doar o călătorie prin lumea naturală brută, ci o explorare a relației complexe dintre oameni și această regiune. Echipa noastră, căreia sperăm să te alături și tu, va fi formată din 6-10 persoane care vor călători între 10 și 25 mai prin Carpații României. Dar dacă nu poți participa toată perioada, nu este o problemă, te poți alătura câteva zile. 

Ne vom implica într-o varietate de activități, inclusiv explorarea unor păduri virgine, vizitarea unor locuri emblematice și a unor păduri în curs de distrugere, ne vom întâlni cu biologi, vom petrece timp în comunitățile locale pentru a explora relația lor specială cu pădurea și nu în ultimul timp vom investiga diverse crime asupra naturii care se întâmplă în munții noștri.

Fotografie de Răzvan Dima

Vrem să dezvăluim adevărata valoare a Carpaților pentru întreaga Europă și nevoia urgentă de conservare a pădurilor din regiune. În plus, acest proiect oferă o oportunitate unică de implicare directă alături de echipa noastră. Vrei să faci parte din echipa noastră de voluntari care vor lua parte la această aventură?

Înscrie-te AICI: https://act.gp/3HjdrGH

Încă te mai gândești?

Fotografie de Răzvan Dima

Împreună, putem proteja Carpații și putem contribui la promovarea biodiversității acestei regiuni incredibile. Îți mulțumim pentru sprijin și așteptăm cu nerăbdare să pornim în această călătorie! Dacă nu poți participa, nu uita, totul va fi transmis pe canalele noastre social media.