Čas je za akcijo!

Želiš prispevati k zaščiti našega planeta in postati Greenpeace aktivist_ka?

Poplave, suše, požari, izumiranje vrst, krčenje gozdov, izginjanje neokrnjene narave, taljenje ledenikov, izguba biodiverzitete. Tudi tebe zmrazi ob branju tega?

Posledice podnebnih sprememb so že del vsakdana, izpusti toplogrednih plinov pa še vedno naraščajo. Ne moremo se več pretvarjati, podnebna kriza je tukaj in zdaj in ni bolj ključnega trenutka, da ukrepaš in se pridružiš Greenpeaceu!

Postani del skupnosti!


Postani del mednarodne skupnosti, ki se bori za bolj zeleno, mirno in pravično prihodnost. Spoznal_a boš srčne, predane in energične ljudi, ki bodo skupaj s tabo del neverjetnih zgodb, dogodkov in akcij s ciljem spremeniti svet na bolje.

Iščemo tebe!

Ne glede na to, ali si strokovnjak_inja na svojem kariernem področju, pogumen_a plezalec_ka, kreativen_na umetnik_ca ali enostavno zaskrbljen_a posameznik_ca, ne rabiš posebnih super moči, da se nam pridružiš. Med aktivistke_e vabimo iznajdljive, prilagodljive in neustrašne posameznike_ce.

Ne glede na tvoje izkušnje z aktivizmom, smo veseli vsake_ga, ki se prepozna v naših vrednotah in v naših prizadevanjih.

Schiphol Airport Protest in Amsterdam. © Extinction Rebellion

Prijavnica

Začni svojo aktivistično avanturo pri Greenpeace-u še danes in izpolni spodnji obrazec.

"*" obvezen vnos

Osebni podatki*
Kraj*
(kjer živite oz. želite biti aktivni)
npr. 24.08.1992
DD slash MM slash YYYY
subscriptions_si_volunteer_candidate_info*
subscriptions_si_gdpr_confirmation*
subscriptions_si_community_newsletter

Nisi prepričan_a, da želiš postati aktivist_ka?

Nič zato. Lahko pa nam pomagaš na drugače: