Támogass minket, hogy küzdhessünk a bolygónkért

Azért dolgozunk, hogy hazánk talaja, levegője és vizei tiszták legyenek. Hogy tiszta és egészséges környezetben élhessünk. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint Te. Támogasd a munkánkat!

A Greenpeace politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet. Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól és cégektől. Mindennapi működésünket olyan magánemberek támogatásai biztosítják, mint Te. Támogatásoddal folytatni tudjuk a munkánkat: bátran és elkötelezetten ki tudunk állni a bolygónk védelmében.

Adományozz nekünk még ma, hogy meg tudjuk óvni a Földet. Minden, számunkra felajánlott adomány ahhoz járul hozzá, hogy továbbra is látványos akciókkal tudjuk felhívni a figyelmet a legnagyobb környezeti problémákra, hogy elkészíthessük a döntéshozók meggyőzéséhez szükséges szakmai anyagainkat, és hogy fel tudjunk lépni ott, ahol a legnagyobb szükség van ránk. Tegyél Te is azért, hogy Magyarország és az egész világ egy tisztább, egészségesebb hely legyen. Köszönjük!

Utalj közvetlenül a számlaszámunkra

Bankszámlaszámunk: MagNet Bank, 16200106-11676287-00000000

Kérjük, hogy a megjegyzés rovatban tüntesd fel címed, hogy megköszönhessük adományod, valamint a jövőben további információkat küldhessünk.

Lépj velünk kapcsolatba

E-mail: [email protected]
Tel.: +36 1 392 7590

Szeretnél többet megtudni az adományozásról vagy a pénzügyeinkről?

Minden információt, adatot és dokumentumot megtalálsz az Átláthatóság oldalunkon.

 

A Greenpeace Magyarország etikus adománygyűjtő szervezet.