Lepo pozdravljeni,

ko se po praznikih počasi vračam za pisarniško mizo, mi misli kar naprej uhajajo v praznične dni teh zadnjih nekaj tednov. Spominjam se trenutkov, ko smo se z družino zbrali za jedilno mizo, objeli vse daljne sorodnike in se srečali s prijatelji, ki jih predolgo nismo videli.

Zame se je december v zadnjih letih razvil v priložnost ne za obdarovanje, pač pa za prisotnost. Čas, ki ga namenim svojim najbližjim, je zagotovo moj najljubši del praznikov. To je čas, ko s sinom gradim gradove iz kock, se z nečakinjo igram skrivalnice in pri tem ne razmišljam, kaj vse moram tisti dan še postoriti.

Da bi ta praznični duh obdarovanja in preživljanja kakovostnega skupnega časa še malo podaljšali, z vami delim nekaj pobarvank, ki jih je Greenpeace ustvaril v zadnjih nekaj letih kampanj o različnih okoljskih vprašanjih po vsem svetu.

Prenesi vse pobarvanke: zip datoteka (27,8 Mb)

Izbereš lahko tudi le kolekcijo (združeno po viru oz. avtorici/ju):

Maša Predin, prostovoljka pri Greenpeace v Sloveniji (zip datoteka, 1,28 Mb)

Ezra W. Smith (zip datoteka, 17,2 Mb)

Pobarvanke različnih žuželk, kampanja Posvoji čebelo, Greenpeace na Poljskem (zip datoteka, 591 Kb)

Vse barve Amazonije, Greenpeace v Brazliji (pdf datoteka, 8,22 Mb)

Ostale (zip datoteka, 746 Kb)

S klikom na to povezavo lahko preneseš vse pobarvanke, jih natisneš in že lahko začneš ustvarjati s svojimi najmlajšimi. Veseli bomo, če nam pošlješ kakšno fotografijo končnega izdelka. 

Želim vam barvito 2023!  ❤️🧡💛💚💙💜

Sara, Greenpeace v Sloveniji