Pa je za nami… prvi motivacijski vikend s prostovoljci. V prijetnem ambientu mariborskega Pohorja smo skupaj preživeli 3 dni. 

Naj govorijo mnenja udeležencev…

“Po dooooolgem čakanju je končno napočil petek in s petkom pričetek greenpeace motivacijskega vikenda na Pohorju. Spoznala sem ogromno novih zelenih borcev in sklenila nova prijateljstva. Da o smehu in bolečih trebušnih mišicah ne govorim. Pridobljena nova znanja in informacije pa komaj cakam da uporabim pri novih kampanjah in akcijah ki sledijo. Pa na hitro še en poklon naši Ines, brez katere tega vikenda zagotovo ne bi bilo! Čestitke za dobro organizacijo!” (Klara Kulovec)

Team-building in spoznavne igre

“Če strnem par besed, motivacijski vikend je minil kot strela, tematika pa je bila poučna. Seznanili smo se s prihajajočimi dogodki in poglobili znanje na področju organizacije projektov. Leaderji, voditelji so svoje delo opravili odlično; Ines kot organizatorka dogodka in Sašo kot stranski trener. Zelo všeč mi je bila vključitev tujega strokovnjaka na svojem področju fotografstva, gospoda Rizmana in menim, da je takšna kombinacija izmenjave informacij med kolegi iz tuje države in našo pisarno zelo smiselna in zaželjena.” (Barbara Grm)

Skupinska fotografija (Foto: Klara Kulovec/Greenpeace)

 

“Motivacijski vikend v zavetju narave je marsikomu prinesel kakšno novo znanje, ki ga zagotovo ni nikoli preveč, ko je govora o podnebnih spremembah, varovanju okolja ipd. Kaj boljšega bi si še človek želel: bili smo obdani z naravo in del zastavljenega programa izvedli tudi na prostem; naše brbončice so lahko preizkušate nekatere nove jedi, ki so, vsaj meni, bile balzam za dušo. Predvsem pa je najbolj sedlo druženje s podobno mislečimi, druženje v naravi in kot bi mignil, se je čas obrnil.” (Urška Vidmar)

Close