Tietosuojailmoitus

Sivu - toukokuu 24, 2018

Tietosuojailmoitus kampanjatukijoille

Tietosuojailmoitus lahjoittajille

Tietosuojailmoitus Greenpeacen kampanjatukijoille

TIETOJA MEISTÄ

Velvollisuutemme on pitää henkilötietosi turvassa, jotta voit luottavaisin mielin saada tietoa kampanjoistamme ja tukea ympäristönsuojelutyötämme. Tämän tietosuojailmoituksen tarkoituksena on kertoa sinulle, miten käsittelemme tietojasi.

Greenpeace Norden (Y-tunnus 1731274-8) vastaa kaikista Greenpeacelle kerätyistä tiedoistasi. Monessa tapauksessa, kuten puhuessasi vapaaehtoistemme kanssa kadulla, Greenpeace tekee tämän suoraan. Joissakin tapauksissa Greenpeacen valtuuttamat kolmannet osapuolet voivat kerätä tietoja Greenpeacen puolesta. Kun kolmas osapuoli kerää tietojasi, nämä osapuolet ovat lain ja Greenpeacen kanssa solmitun tietojenkäsittelysopimuksen mukaan velvollisia käsittelemään tietojasi vain Greenpeacen nimenomaisesti asettamiin tarkoituksiin.

Useimmissa tapauksissa Greenpeace kysyy vain nimesi ja yhteystietosi voidakseen olla sinuun yhteydessä kampanjoista ja pyytääkseen sinua harkitsemaan Greenpeacelle lahjoittamista. Joskus saatamme pyytää lisätietoja, kun se saattaa auttaa meitä kampanjoissamme tai auttaa pitämään viestintämme merkityksellisenä juuri sinulle (esimerkiksi jos olet kiinnostunut tietyistä kampanja-alueista).

Greenpeace ei myöskään koskaan jaa tai vaihda tietojasi muiden järjestöjen tai kolmansien osapuolien kanssa, ellemme ole selvästi tuoneet sitä ilmi (esim. vetoomukset, joilla vaikutetaan päättäjiin). Jotta lahjoittajiemme varat käytettäisiin mahdollisimman tehokkaasti, käytämme kolmansia osapuolia tietojen käsittelyyn. Kaikissa näissä tapauksissa näillä kolmansilla osapuolilla on pääsy vain niihin tietoihin, joita he tarvitsevat kyseistä käsittelyä varten eikä heillä ole lupaa käyttää tietoja muihin tarkoituksiin.

Jos sinulla on kysyttävää siitä, kuinka Greenpeace käsittelee tietojasi etkä löydä vastausta seuraavista tiedoista, voit kirjoittaa meille osoitteeseen Käenkuja 3 aB, 00500 Helsinki tai soittaa numeroon 09 698 6317 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen .

Tämä käytäntö koskee Greenpeacea Suomessa. Maailmanlaajuisesti Greenpeace koostuu Greenpeace Internationalista ja 26 alueellisesta järjestöstä. Tämä tietosuojailmoitus ei koske näiden Greenpeacen järjestöjen toimintaa Suomen ulkopuolella eikä muita järjestöjä. Heidän tietosuojailmoituksensa saattavat olla erilaisia, ja kehotamme sinua tarkistamaan ne ennen tietojen antamista.

Antamalla tietosi Greenpeacelle hyväksyt tämän tietosuojailmoituksen ja valtuutat Greenpeacen keräämään, säilyttämään ja käsittelemään tietojasi esittämillämme tavoilla.

Greenpeace kunnioittaa kampanjatukijoidensa yksityisyyttä. Haluamme suojella ja hallita henkilötietojasi asianmukaisella tavalla. Kun keräämme ja käytämme henkilötietojasi, olemme tietosuojalain mukainen rekisterinpitäjä.

AVAINTERMIT

Henkilötiedot ovat tietoja, joita voidaan käyttää tunnistamaan tietty henkilö tai ottamaan häneen yhteyttä, kuten nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite jne. Näitä ovat myös online-tunnisteet ja paikkatiedot, kuten IP-osoitteet ja matkapuhelimien tunnisteet.

Rekisterinpitäjä päättää, miksi henkilötietoja kerätään ja miten niitä käytetään ja käsitellään.

MITEN KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASI JA MIKSI?

Yhteystietosi

Keräämme ja säilytämme yhteystietojasi mukaan lukien nimesi ja osoitteesi. Voimme kysyä myös osoitetta, puhelinnumeroa tai syntymäpäivää.

MIKSI KERÄÄMME NE: Greenpeace käyttää tietojasi eri tavoilla mukaan lukien seuraavat tavat:

  • Pidämme sinut ajan tasalla kampanjoistamme.
  • Ongelmanratkaisu ja lahjoituksiin liittyvä suora kahdenvälinen viestintä (esim. lahjoitukseen liittyvien teknisten asioiden ratkaiseminen).
  • Reklamaatioihin vastaaminen.
  • Erilaisten lahjoitustapojen tarjoaminen.
  • Kutsut kampanjoimaan kanssamme.
  • Vapaaehtoistyömahdollisuuksista kertominen.
  • Kutsut kyselyihin ja tutkimuksiin.
  • Mainostamisemme, kampanjoimisemme ja muiden toimintojen analysoiminen ja kehittäminen tehokkuutemme parantamiseksi ja kustannustemme laskemiseksi.
  • Tietojesi valvominen petoksen estämiseksi.
  • Työskentely viranomaisten kanssa petos- tai rikostutkimusasioissa.
  • Saatamme myös käyttää nimeäsi tai yhteystietojasi tarkistaaksemme muista kaupallisesti saatavana olevista lähteistä, kuten Palindromesta, että meillä on uusimmat yhteystietosi. Tämä voi sisältää lisäyhteystietojen täydentämisen.

Saatamme ottaa sinuun yhteyttä postitse, puhelimitse tai sähköpostitse. Voit kirjoittaa meille osoitteeseen Käenkuja 3 aB, 00500 Helsinki tai soittaa numeroon 09 698 6317 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen ja pyytää meitä olemaan ottamatta yhteyttä millään näistä tavoista. Sähköposteissamme on aina viestin alareunassa mahdollisuus peruuttaa tilaus.

KERÄÄMISEN LAILLISET PERUSTEET: Liittymällä Greenpeacen kampanjatukijaksi oletamme oikeutettua etua sinulta ja meiltä kertoaksemme toimintasi vaikutuksista, kuten vetoomuksen allekirjoittamisesta ja tarjotaksemme sinulle mahdollisuuden toimia enemmän mukana Greenpeacessa.

TIETOJEN ANTAMATTA JÄTTÄMISEN VAIKUTUS, JOS ON KYSE LAILLISESTA TAI SOPIMUKSELLISESTA VAATIMUKSESTA: Jos et anna näitä tietoja Greenpeacelle, emme voi käsitellä toimintaasi tai pitää sinua ajan tasalla lahjoituksesi vaikutuksesta.

Tiedot kiinnostuksen kohteista

TIEDOT: Saatamme silloin tällöin lähettää sinulle kyselyjä ymmärtääksemme mieltymyksiäsi liittyen niihin tietoihin, joita haluaisit saada organisaatiolta. Ollessasi Greenpeacen kampanjatukija säilytämme kaikki merkitykselliset tiedot liittyen siihen, mitä olemme lähettäneet sinulle ja vastauksesi siihen voidaksemme tarjota sinulle täyden yhteenvedon toiminnastasi siinä tapauksessa, että pyytäisit sitä.

MIKSI KERÄÄMME NE: Greenpeace käyttää näitä tietoja:

  • Viestimään tehokkaasti kanssasi kampanjatukijan toimintojen vaikutuksesta, kuten vetoomusten allekirjoittamisesta.
  • Tarjoamaan sinulle tietoja Greenpeacen muista osallistumistavoista, kuten vapaaehtoistyöstä tai lahjoittajaksi ryhtymisestä.

KERÄÄMISEN LAILLISET PERUSTEET: Toimimalla Greenpeacen kampanjatukijana oletamme oikeutettua etua sinulta ja meiltä perustaaksemme erityisesti kiinnostavia alueita sinulle ja lähettääksemme sinulle informatiivisempaa viestintää erityisesti kiinnostavilta alueilta.

ERITYISTEN HENKILÖTIETORYHMIEN MÄÄRITELMÄT: Erityisten henkilötietoryhmien määritelmiä ei kerätä.

TIETOJEN ANTAMATTA JÄTTÄMISEN VAIKUTUS, JOS ON KYSE LAILLISESTA TAI SOPIMUKSELLISESTA VAATIMUKSESTA: Näille tiedoille ei ole laillisia tai sopimuksellisia vaatimuksia.

MITEN PIDÄMME HENKILÖTIETOSI AJAN TASALLA?

Ota meihin yhteyttä soittamalla meille 09 698 6317 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen mahdollisimman pian, henkilötietojesi, mukaan lukien yhteystietojesi muuttuessa. Kuten aiemmin mainittiin, käytämme myös kolmannen osapuolen palveluntarjoajia, kuten Palindromea, varmistaaksemme, että meillä on viimeisimmät yhteystietosi.

MITEN KÄYTÄMME EVÄSTEITÄ?

Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka ladataan tietokoneellesi (tai matkapuhelimellesi) verkkosivuilta, joilla käyt. Evästeet sisältävät tietoja, joiden avulla verkkosivut voivat tunnistaa, että olet käyttänyt sivustoa aiemmin.

Käytämme evästeitä, kuten useimmat verkkosivustot, auttamaan tarjoamaan sinulle parhaan kokemuksen käydessäsi sivustollamme. Jotkut evästeet ovat tärkeitä sivustomme sujuvan toiminnan kannalta – esimerkiksi lahjoitussivumme perustuvat niihin. Muut evästeet auttavat meitä ymmärtämään (käyttämällä työkaluja, kuten Google Analytics), kuinka kävijät ovat vuorovaikutuksessa verkkosivustomme kanssa, jotta voimme kehittää sitä.

Käytämme evästeitä myös varmistamaan, että verkkomainontaan käyttämämme sijoitukset ovat mahdollisimman kustannustehokkaita seuraamalla, kuinka hyvin yksittäiset mainokset toimivat. Nämä evästeet ovat sellaisten kolmansien osapuolien palveluntarjoajien toimittamia, jotka olemme arvioineet turvallisiksi. Silloin tällöin esitämme muilla verkkosivustoilla mainoksia ihmisille, jotka ovat käyneet verkkosivustollamme aiemmin. Myös näiden mainosten takana oleva teknologia perustuu evästeisiin. Nämä evästeet, kuten muutkin käyttämämme evästeet, eivät sisällä tietoa, jonka avulla sinut voidaan henkilökohtaisesti tunnistaa.

Voit hallita kaikissa selaimissa, mitä evästeitä hyväksyt ja mitkä poistat. Löydät nämä asetukset yleensä selaimesi kohdasta "Asetukset" tai "Työkalut". Katso lisätietoja evästeistä osoitteesta www.allaboutcookies.org.

JAAMMEKO HENKILÖTIETOJASI?

Käytämme joitakin kolmansia osapuolia käsittelemään tietoja, kuten päivittämään tietojasi tai keräämään varoja meille. Kaikissa näissä tapauksissa näillä kolmansilla osapuolilla on pääsy vain niihin tietoihin, joita he tarvitsevat prosessin käsittelyä varten eikä heillä ole lupaa käyttää tietoja muihin tarkoituksiin. Meillä on tietojenkäsittelysopimukset kaikkien näiden palveluntarjoajien kanssa, joten ne käsittelevät henkilötietojasi tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Seuraavilla kolmansilla osapuolilla saattaa olla pääsy henkilötietoihisi alla olevia tarkoituksia varten:

  • Tiedonhallinnan palveluntarjoajat, kuten Palindrome, jotka auttavat meitä varmistamaan, että yhteystietosi ovat ajan tasalla.
  • Mainostaaksemme potentiaalisille kampanjatukijoille saatamme käyttää joitakin yhteystietojasi tunnistamaan mahdollisia tukijoita sosiaalisessa mediassa.

Emme myy, vaihda tai vuokraa henkilötietojasi muille.

EUROOPAN TALOUSALUE

Keräämämme tiedot säilytetään yleensä Euroopan talousalueen (ETA) sisällä.

Jos kuitenkin asut tai työskentelet ETA-alueen ulkopuolella, meillä saattaa olla tarvetta siirtää henkilötietojasi ETA-alueen ulkopuolelle voidaksemme olla yhteydessä sinuun. Jos näin tapahtuu, suoritamme kaikki tarvittavat toimenpiteet varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Saatamme myös siirtää tietoja ETA-alueen ulkopuolelle palveluntarjoajiemme hallinnoidessa, käsitellessä tai tallentaessa tietoja ETA-alueen ulkopuolella. Tehdessämme näin varmistamme, ett�� siirto tehdään maahan, jota koskee Euroopan komission päätös tai tehdään muuten olosuhteissa, joissa on suoritettu tarvittavat turvatoimenpiteet tietojesi suojaamiseksi tietosuojalain mukaisesti.

SÄILYTYSAJAT

Emme säilytä henkilötietojasi pidempään kuin on tarpeellista yllä mainittuihin käyttötarkoituksiin liittyen, ellei meitä vaadita säilyttämään henkilötietojasi pidempään lain ja sääntelyvaatimusten noudattamiseksi. Säilytämme kaikkia yllä olevia tietoja 12 kuukautta sen jälkeen, kun lopetat kampanjatukijana toimimisen.

YHTEYSTIEDOT

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojailmoituksesta, voit ottaa meihin yhteyttä kirjoittamalla osoitteeseen Käenkuja 3 aB, 00500 Helsinki tai soittamalla numeroon 09 698 6317 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen .

Voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tai soittamalla numeroon +46 703 36 17 53.

Jos olet tyytymätön siihen, kuinka käsittelemme henkilötietojasi, voit kirjoittaa meille yllä oleviin osoitteisiin ja/tai tehdä ilmoituksen:

Tietosuojavaltuutetun toimisto, Ratapihantie 9, 6. krs, 00520 Helsinki, postiosoite: PL 800, 00521 Helsinki, puhelin (vaihde) 029 56 66700, sähköposti

OIKEUTESI

Sinulla on tietosuojalakien mukaisesti tiettyjä oikeuksia, joita voit käyttää ottamalla meihin yhteyttä kirjoittamalla osoitteeseen Käenkuja 3 aB, 00500 Helsinki tai soittamalla numeroon 09 698 6317 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen .

Sinulla on:

  • oikeus nähdä sinusta säilytettävät henkilötiedot tekemällä tarkastuspyyntö tietosuojalakien mukaisesti. Voimme veloittaa kohtuullisen maksun, jos pyyntö on perusteeton tai kohtuuton;
  • oikeus saada henkilötiedot korjattua, jos ne ovat epätarkkoja tai epätäydellisiä;
  • oikeus saada henkilötietosi poistettua tietyissä olosuhteissa tietosuojalakien mukaan;
  • oikeus pyytää henkilötietojen käsittelyn rajoittamista tietyissä olosuhteissa tietosuojalakien mukaan;
  • oikeus pyytää meitä olemaan käsittelemättä henkilötietojasi markkinointitarkoituksissa tai oikeutettuihin etuihimme perustuvissa tarkoituksissa;

Yllä oleviin oikeuksiin on joitakin poikkeuksia, jotka on sallittu tietosuojalainsäädännössä.

Huomaathan, että jos päätät käyttää oikeuksiasi henkilötietojen rajoittamiseen tai poistamiseen, emme välttämättä voi tarjota sinulle täyttä palvelua.

Tietosuojailmoitus Greenpeacen lahjoittajille

TIETOJA MEISTÄ

Velvollisuutemme on pitää henkilötietosi turvassa, jotta voit luottavaisin mielin saada tietoa kampanjoistamme ja tukea ympäristönsuojelutyötämme. Tämän tietosuojailmoituksen tarkoituksena on kertoa sinulle, miten käsittelemme tietojasi.

Greenpeace Norden (Y-tunnus 1731274-8) vastaa kaikista Greenpeacelle kerätyistä tiedoistasi. Monessa tapauksessa, kuten verkkosivustollamme, Greenpeace tekee tämän suoraan. Joissakin tapauksissa Greenpeacen valtuuttamat kolmannet osapuolet voivat kerätä tietoja Greenpeacen puolesta. Kun kolmas osapuoli kerää tietojasi, nämä osapuolet ovat lain ja Greenpeacen kanssa solmitun tietojenkäsittelysopimuksen mukaan velvollisia käsittelemään tietojasi vain Greenpeacen nimenomaisesti asettamiin tarkoituksiin.

Useimmissa tapauksissa Greenpeace kysyy vain nimesi, yhteystietosi, syntymäaikasi ja maksutietosi voidakseen käsitellä lahjoituksesi ja viestiäkseen alla mainituista asioista. Joskus saatamme pyytää lisätietoja, kun se saattaa auttaa meitä kampanjoissamme tai auttaa pitämään viestintämme merkityksellisenä juuri sinulle (esimerkiksi jos olet kiinnostunut tietyistä kampanja-alueista tai siitä, miten lahjoituksesi käytetään).

Greenpeace ei koskaan myy tietojasi millekään muulle organisaatiolle tai kolmansille osapuolille.

Greenpeace ei myöskään koskaan jaa tai vaihda tietojasi muiden järjestöjen tai kolmansien osapuolien kanssa, ellemme ole selvästi tuoneet sitä ilmi (esim. vetoomukset, joilla vaikutetaan päättäjiin). Jotta lahjoituksesi käytettäisiin mahdollisimman tehokkaasti, käytämme kolmansia osapuolia tietojen käsittelyyn. Tämä käsittely voi tarkoittaa esimerkiksi lahjoitusmaksujen käsittelyä tai varojen keräämistä Greenpeacelle. Kaikissa näissä tapauksissa näillä kolmansilla osapuolilla on pääsy vain niihin tietoihin, joita he tarvitsevat kyseistä käsittelyä varten eikä heillä ole lupaa käyttää tietoja muihin tarkoituksiin.

Jos sinulla on kysyttävää siitä, kuinka Greenpeace käsittelee tietojasi etkä löydä vastausta seuraavista tiedoista, voit kirjoittaa meille osoitteeseen Käenkuja 3 aB, 00500 Helsinki tai soittaa numeroon 09 698 6317 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen .

Tämä käytäntö koskee Greenpeacea Suomessa. Maailmanlaajuisesti Greenpeace koostuu Greenpeace Internationalista ja 26 alueellisesta järjestöstä. Tämä tietosuojailmoitus ei koske näiden Greenpeacen järjestöjen toimintaa Suomen ulkopuolella eikä muita järjestöjä. Heidän tietosuojailmoituksensa saattavat olla erilaisia, ja kehotamme sinua tarkistamaan ne ennen tietojen antamista.

Antamalla tietosi Greenpeacelle hyväksyt tämän tietosuojailmoituksen ja valtuutat Greenpeacen keräämään, säilyttämään ja käsittelemään tietojasi esittämillämme tavoilla.

Greenpeace kunnioittaa lahjoittajiensa yksityisyyttä. Haluamme suojella ja hallita henkilötietojasi asianmukaisella tavalla. Kun keräämme ja käytämme henkilötietojasi, olemme tietosuojalain mukainen rekisterinpitäjä.

AVAINTERMIT

Henkilötiedot ovat tietoja, joita voidaan käyttää tunnistamaan tietty henkilö tai ottamaan häneen yhteyttä, kuten nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite jne. Näitä ovat myös online-tunnisteet ja paikkatiedot, kuten IP-osoitteet ja matkapuhelimien tunnisteet.

Rekisterinpitäjä päättää, miksi henkilötietoja kerätään ja miten niitä käytetään ja käsitellään.

MITEN KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASI JA MIKSI?

Yhteystietosi

Keräämme ja säilytämme yhteystietojasi mukaan lukien nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja syntymäaikasi.

MIKSI KERÄÄMME TIEDOT: Greenpeace käyttää tietojasi eri tavoilla, mukaan lukien:

  • Pidämme sinut ajan tasalla työstämme ja siitä, miten lahjoituksesi vaikuttaa.
  • Lahjoitusten käsittely.
  • Ongelmanratkaisu ja lahjoitukseesi liittyvä suora kahdenvälinen viestintä (esim. lahjoitukseen liittyvien teknisten asioiden ratkaiseminen).
  • Reklamaatioihin vastaaminen.
  • Erilaisten lahjoitustapojen tarjoaminen.
  • Kutsut kampanjoimaan kanssamme.
  • Vapaaehtoistyömahdollisuuksista kertominen.
  • Kutsut kyselyihin tai tutkimuksiin.
  • Esim. tilintarkastuksiin tarvittavien tietojen tarkastelu.
  • Mainostamisemme, kampanjoimisemme ja muiden toimintojen analysoiminen ja kehittäminen tehokkuutemme parantamiseksi ja kustannustemme laskemiseksi.
  • Tietojesi valvominen petoksen estämiseksi.
  • Työskentely viranomaisten kanssa petos- tai rikostutkimusasioissa.
  • Saatamme myös käyttää nimeäsi tai yhteystietojasi tarkistaaksemme muista kaupallisesti saatavana olevista lähteistä, kuten Palindromesta, että meillä on uusimmat yhteystietosi. Tämä voi sisältää lisäyhteystietojen täydentämisen.

Saatamme ottaa sinuun yhteyttä postitse, puhelimitse tai sähköpostitse. Voit kirjoittaa meille osoitteeseen Käenkuja 3 aB, 00500 Helsinki tai soittaa numeroon 09 698 6317 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen ja pyytää meitä olemaan ottamatta yhteyttä millään näistä tavoista. Sähköposteissamme on aina viestin alareunassa mahdollisuus peruuttaa tilaus.

KERÄÄMISEN LAILLISET PERUSTEET: Kun liityt Greenpeacen lahjoittajaksi, sopimuksen täytäntöönpano velvoittaa meitä kertomaan lahjoituksesi vaikutuksista ja tarjoamaan mahdollisuuksia osallistua toimintaamme.

TIETOJEN ANTAMATTA JÄTTÄMISEN VAIKUTUS, JOS ON KYSE LAILLISESTA TAI SOPIMUKSELLISESTA VAATIMUKSESTA: Jos et anna näitä tietoja Greenpeacelle, emme voi käsitellä lahjoitustasi tai pitää sinua ajan tasalla lahjoituksesi vaikutuksesta.

Lahjoituksen käsittelyyn liittyvät tiedot

Kun liityt Greenpeaceen kuukausilahjoittajaksi, keräämme ja tallennamme pankkisi nimen, pankkikonttorin ja tilinumeron. Kun teet Greenpeacelle yksittäisen lahjoituksen, keräämme ja tallennamme maksutavan. Ollessasi Greenpeacen lahjoittaja säilytämme kaikki lahjoitukseen liittyvät merkitykselliset tiedot voidaksemme tarjota sinulle täyden yhteenvedon toiminnastasi siinä tapauksessa, että pyytäisit sitä.

MIKSI KERÄÄMME TIEDOT: Greenpeace käyttää näitä tietoja:

  • Käsittelemään ja hallinnoimaan kuukausilahjoitustasi Greenpeacelle.
  • Tarjoamaan sinulle mahdollisuuden lahjoittaa uudelleen.

KERÄÄMISEN LAILLISET PERUSTEET: Kun liityt Greenpeacen lahjoittajaksi, sopimuksen täytäntöönpano vaatii meitä keräämään tiedot perustaaksemme ja hallinnoidaksemme kuukausilahjoitustasi Greenpeacelle ja tarjotaksemme sinulle haluamasi maksukanavavaihtoehdon yksittäisille lahjoituksille. Lisäksi Greenpeacella on oiketettu etu pitää sinut ajan tasalla kampanjoistamme ja tarjota sinulle uusia lahjoitustapoja.

TIETOJEN ANTAMATTA JÄTTÄMISEN VAIKUTUS, JOS ON KYSE LAILLISESTA TAI SOPIMUKSELLISESTA VAATIMUKSESTA: Jos et anna tätä tietoa Greenpeacelle, emme voi käsitellä kuukausilahjoitustasi järjestölle.

Tiedot kiinnostuksen kohteista

Saatamme silloin tällöin lähettää sinulle kyselyjä ymmärtääksemme, mistä juuri sinä olet kiinnostunut. Näin voimme tarjota parempaa viestintää työstämme. Ollessasi Greenpeacen lahjoittaja säilytämme kaikki merkitykselliset tiedot liittyen siihen, mitä olemme lähettäneet sinulle ja vastauksesi siihen voidaksemme tarjota sinulle täyden yhteenvedon toiminnastasi siinä tapauksessa, että pyytäisit sitä.

MIKSI KERÄÄMME TIEDOT: Greenpeace käyttää näitä tietoja:

  • Viestiäkseen tehokkaasti kanssasi lahjoituksen vaikutuksesta.
  • Tarjotakseen sinulle tietoa muista lahjoitusmuodoista.

KERÄÄMISEN LAILLISET PERUSTEET: Toimimalla Greenpeacen lahjoittajana oletamme oikeutettua etua sinulta ja meiltä perustaaksemme erityisesti kiinnostavia alueita sinulle ja lähettääksemme sinulle informatiivisempaa viestintää erityisesti kiinnostavilta alueilta.

TIETOJEN ANTAMATTA JÄTTÄMISEN VAIKUTUS, JOS ON KYSE LAILLISESTA TAI SOPIMUKSELLISESTA VAATIMUKSESTA: Näille tiedoille ei ole laillisia tai sopimuksellisia vaatimuksia.

MITEN PIDÄMME HENKILÖTIETOSI AJAN TASALLA?

Ota meihin yhteyttä soittamalla meille 09 698 6317 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen mahdollisimman pian, henkilötietojesi, mukaan lukien yhteystietojesi muuttuessa. Kuten aiemmin mainittiin, käytämme myös kolmannen osapuolen palveluntarjoajia, kuten Palindromea, varmistaaksemme, että meillä on viimeisimmät yhteystietosi.

JAAMMEKO HENKILÖTIETOJASI?

Pitääksemme hallintokulumme pieninä, jotta mahdollisimman suuri osa lahjoittajiemme rahoista päätyy kampanjoihimme, käytämme kolmansia osapuolia tietojen käsittelyyn, kuten tietojesi päivittämiseen tai varojen keräämiseen meille. Kaikissa näissä tapauksissa näillä kolmansilla osapuolilla on pääsy vain niihin tietoihin, joita he tarvitsevat prosessin käsittelyä varten eikä heillä ole lupaa käyttää tietoja muihin tarkoituksiin. Meillä on tietojenkäsittelysopimukset kaikkien näiden palveluntarjoajien kanssa, joten ne käsittelevät henkilötietojasi tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Seuraavilla kolmansilla osapuolilla saattaa olla pääsy henkilötietoihisi alla olevia tarkoituksia varten:

  • Käytämme maksupalveluita, kuten Netaxeptia käsitelläksemme verkkosivustomme kautta tehtyjä lahjoituksia.
  • Väliohjelmistojen tarjoajat, kuten Basware, jotka tukevat meitä käsitellessämme lahjoitustasi Greenpeacelle.
  • Tiedonhallinnan palveluntarjoajat, kuten Palindrome, jotka auttavat meitä varmistamaan, että yhteystietosi ovat ajan tasalla.
  • IT-palveluntarjoajat, kuten Google, varmistavat, että tietosi ovat suojassa ja varmuuskopioitu.
  • Mainostaaksemme potentiaalisille lahjoittajille saatamme käyttää joitakin yhteystietojasi tunnistamaan mahdollisia tukijoita sosiaalisessa mediassa.

Emme myy, vaihda tai vuokraa henkilötietojasi muille.

MITEN KÄYTÄMME EVÄSTEITÄ?

Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka ladataan tietokoneellesi (tai matkapuhelimellesi) verkkosivuilta, joilla käyt. Evästeet sisältävät tietoja, joiden avulla verkkosivut voivat tunnistaa, että olet käyttänyt sivustoa aiemmin.

Käytämme evästeitä, kuten useimmat verkkosivustot, auttamaan tarjoamaan sinulle parhaan kokemuksen käydessäsi sivustollamme. Jotkut evästeet ovat tärkeitä sivustomme sujuvan toiminnan kannalta – esimerkiksi lahjoitussivumme perustuvat niihin. Muut evästeet auttavat meitä ymmärtämään (käyttämällä työkaluja, kuten Google Analytics), kuinka kävijät ovat vuorovaikutuksessa verkkosivustomme kanssa, jotta voimme kehittää sitä.

Käytämme evästeitä myös varmistamaan, että verkkomainontaan käyttämämme sijoitukset ovat mahdollisimman kustannustehokkaita seuraamalla, kuinka hyvin yksittäiset mainokset toimivat. Nämä evästeet ovat sellaisten kolmansien osapuolien palveluntarjoajien toimittamia, jotka olemme arvioineet turvallisiksi. Silloin tällöin esitämme muilla verkkosivustoilla mainoksia ihmisille, jotka ovat käyneet verkkosivustollamme aiemmin. Myös näiden mainosten takana oleva teknologia perustuu evästeisiin. Nämä evästeet, kuten muutkin käyttämämme evästeet, eivät sisällä tietoa, jonka avulla sinut voidaan henkilökohtaisesti tunnistaa.

Voit hallita kaikissa selaimissa, mitä evästeitä hyväksyt ja mitkä poistat. Löydät nämä asetukset yleensä selaimesi kohdasta "Asetukset" tai "Työkalut". Katso lisätietoja evästeistä osoitteesta www.allaboutcookies.org.

EUROOPAN TALOUSALUE

Keräämämme tiedot säilytetään yleensä Euroopan talousalueen (ETA) sisällä.

Jos kuitenkin asut tai työskentelet ETA-alueen ulkopuolella, meillä saattaa olla tarvetta siirtää henkilötietojasi ETA-alueen ulkopuolelle voidaksemme olla yhteydessä sinuun. Jos näin tapahtuu, suoritamme kaikki tarvittavat toimenpiteet varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Saatamme myös siirtää tietoja ETA-alueen ulkopuolelle palveluntarjoajiemme hallinnoidessa, käsitellessä tai tallentaessa tietoja ETA-alueen ulkopuolella. Tehdessämme näin varmistamme, että siirto tehdään maahan, jota koskee Euroopan komission päätös tai tehdään muuten olosuhteissa, joissa on suoritettu tarvittavat turvatoimenpiteet tietojesi suojaamiseksi tietosuojalain mukaisesti.

SÄILYTYSAJAT

Emme säilytä henkilötietojasi pidempään kuin on tarpeellista yllä mainittuihin käyttötarkoituksiin liittyen, ellei meitä vaadita säilyttämään henkilötietojasi pidempään lain ja sääntelyvaatimusten noudattamiseksi. Säilytämme kaikkia yllä olevia tietoja 24 kuukautta sen jälkeen, kun lopetat lahjoittajana toimimisen.

Jos olet ilmoittanut meille, että olet kiinnostunut perinnön jättämistä Greenpeacelle, säilytämme yhteystietosi ja kiinnostuksen kohteisiisi liittyvät yhteenvetotiedot voidaksemme olla yhteydessä sinuun testamenttisi mukaisen perinnön jättämisestä.

YHTEYSTIEDOT

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojailmoituksesta, voit ottaa meihin yhteyttä kirjoittamalla osoitteeseen Käenkuja 3 aB, 00500 Helsinki tai soittamalla numeroon 09 698 6317 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen .

Voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tai soittamalla numeroon +46 703 36 17 53.

Jos olet tyytymätön siihen, kuinka käsittelemme henkilötietojasi, voit kirjoittaa meille yllä oleviin osoitteisiin ja/tai tehdä ilmoituksen:

Tietosuojavaltuutetun toimisto, Ratapihantie 9, 6. krs, 00520 Helsinki, postiosoite: PL 800, 00521 Helsinki, puhelin (vaihde) 029 56 66700, sähköposti

OIKEUTESI

Sinulla on tietosuojalakien mukaisesti tiettyjä oikeuksia, joita voit käyttää ottamalla meihin yhteyttä kirjoittamalla osoitteeseen Käenkuja 3 aB, 00500 Helsinki tai soittamalla numeroon 09 698 6317 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen .

Sinulla on:

  • oikeus nähdä sinusta säilytettävät henkilötiedot tekemällä tarkastuspyyntö tietosuojalakien mukaisesti. Voimme veloittaa kohtuullisen maksun, jos pyyntö on perusteeton tai kohtuuton;
  • oikeus saada henkilötiedot korjattua, jos ne ovat epätarkkoja tai epätäydellisiä;
  • oikeus saada henkilötietosi poistettua tietyissä olosuhteissa tietosuojalakien mukaan;
  • oikeus pyytää henkilötietojen käsittelyn rajoittamista tietyissä olosuhteissa tietosuojalakien mukaan;
  • oikeus pyytää meitä olemaan käsittelemättä henkilötietojasi markkinointitarkoituksissa tai oikeutettuihin etuihimme perustuvissa tarkoituksissa;

Yllä oleviin oikeuksiin on joitakin poikkeuksia, jotka on sallittu tietosuojalainsäädännössä.

Huomaathan, että jos päätät käyttää oikeuksiasi henkilötietojen rajoittamiseen tai poistamiseen, emme välttämättä voi tarjota sinulle täyttä palvelua.

Tagit