Kort om oss på svenska.

Tarinamme

Historiamme

Perustajamme lähtivät Arktikselle estämään ydinräjäytystä vuonna 1971. Siitä lähti liikkeelle tehokkaaksi osoittautunut tapa pelastaa maailmaa. Nyt toimimme koko maapallolla, Suomessa jo vuodesta 1989.

Lue lisää

Tapamme toimia

Alusta alkaen olemme paljastaneet ympäristön tuhoajia, esittäneet ratkaisuja ja toimineet, jotta planeettamme pelastavat ratkaisut myös toteutuvat. Emme pelkää haastaa niitä, jotka ovat turvallisen tulevaisuuden esteenä.

Lue arvoistamme

Saavutuksia

Vuosikymmenten aikana olemme saavuttaneet paljon. Katso linkistä keskeiset saavutuksemme maailmalla.

Tutustu saavutuksiimme

Yhteystiedot ja lahjoittajapalvelu

Haluatko tietää meistä enemmän? Haluatko tukea meitä? Täältä löydät meidät.

Ota yhteyttä

Viimeisimmät vuosikertomuksemme

      

Riippumaton järjestö

Rahoitus

Greenpeacen keskeinen arvo on olla riippumaton valtiosta, poliittisista puolueista ja elinkeinoelämästä. Emme siis vastaanota lainkaan tukea valtioilta, valtioidenvälisiltä organisaatioilta kuten YK:lta tai EU:lta, muulta julkiselta hallinnolta, poliittisilta puolueilta tai yrityksiltä tai niiden edustajilta.

Lue lisää

Hallinto

Greenpeace koostuu 27 alueellisesta yhdistyksestä, joilla on toimipisteitä 46 maassa, sekä Alankomaissa sijaitsevasta kattojärjestö Greenpeace Internationalista. Suomessa toimi Greenpeace Norden, jonka toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa, Oslossa ja Kööpenhaminassa. Täältä näet, ketkä päättävät Greenpeacen toiminnasta.

Lue lisää