Декември е моментът в годината, в който отваряме сърцата си и се фокусираме върху важните за нас неща – нашето семейство и приятели. Декември също е и месец, в който отдаваме признание. Ние, екипът на „Грийнпийс“ – България, сме благодарни на всички вас, които сте с нас през тази година – когато протестираме заедно, споделяте новини около общите ни каузи или когато даряваме средства и време, за да правим нашите кампании възможни.

Календар за 2020 г. на „Грийнпийс“ – България

Както знаеш, за да осъществяваме проучванията и акциите си, се нуждаем от средства. За да запазим своята независимост, не приемаме дарения от корпорации, правителства, политически партии, междуправителствени организации. Затова, имаме нужда от подкрепата ти!


Подкрепи ни, като направиш дарение и вземи календар с природни гледки като подарък за теб и твоите близки. 


Помогни ни да запазим тази независимост чрез еднократно или месечно дарение на средства. Ще използваме средствата за подкрепа на нашите кампании и каузи, свързани с предпазването на красотата на нашата планета. 

Дари- вземи подарък – подари на любим човек

А в замяна, сме подготвили като подарък красиви календари за 2020 г. с природни картини от цял свят. Календарите са от 100% рециклирана хартия и в тях сме маркирали “Зелени празници” през цялата 2020 г, които можеш да отбележиш с близки и приятели. 

Всеки месец – красиви природни гледки

А ти можеш да подариш календара на някого, когото цениш като коледен подарък. Така можеш да окуражиш любимите ти да направят малка, но важна стъпка към по-екологичен начин на живот в следващата година. 

Благодарим ти за подкрепата!