Ahdistaako kulutus, mutta haluat antaa lahjoja rakkaillesi? Tästä vinkit ilmastoystävällisiin lahjoihin.

Ilmastosankarin 5 lahjavinkkiä

Ilmastosankarin 5 lahjavinkkiä

Rakkaille ja ystäville on ihana antaa lahjoja. Samalla tarpeeton kuluttaminen voi ahdistaa. Mitä keksi lahjaksi henkilölle, jolla on jo kaikkea tai jonka syvimpitä toiveita ei tarkasti tunne ilman, että joutuu hankkimaan roinaa. Ylikulutus on myös ilmaston ja luonnon kannalta tuhoisaa. Mutta ei huolta! Perhettä ja ystäviä ei tarvitse jättää ilman lahjoja. 

Tässä vinkit ilmastoystävällisiin lahjoihin, joita rakkaasi saattavat arvostaa enemmän kuin tarpeetonta tavaraa.

Ilmastosankarin lahjavinkki 1: Anna aikaasi.

Ilmastosankarin lahjavinkki 1: Anna aikaasi.

Ilmastosankarin lahjavinkki 1. Anna aikaasi ja seuraasi

Mikä kertookaan enemmän välittämisestä kuin oman ajan antaminen? Lupautuisitko pienten lasten vanhemmille lapsenvahdiksi, jotta he pääsevät yhdessä tekemään jotain kivaa. Mummo ja vaari arvostavat, jos joku siivoaa heidän kotinsa tai pesee vaikka ikkunat. Kaveri voi olla kiitollinen koiran ulkoiluttajasta. Yhdessä on kiva kokata. Kirjoita lupauksesi kortille ja anna kortti lahjaksi.

Ilmastosankarin lahjavinkki 2: Anna lahjaksi elämys.

Ilmastosankarin lahjavinkki 2: Anna lahjaksi elämys.

Lahjavinkki 2. Anna lahjaksi elämys

Mikä on kaverisi lemppari bändi? Tykkääkö siskosi käydä teatterissa? Haaveileeko isäsi hieronnasta? Tavaran sijaan elämyksen antaminen on varma hitti! Sinun ei tarvitse olla kaikkien aikojen Sherlock Holmes löytääksesi sopivan elämyksen läheisellesi. Jos pystyt, jaa kokemus heidän kanssaan! Pääsette yhdessä viettämään laatuaikaa.

Ilmastosankarin lahjavinkki 3: Tee oma lahja

Ilmastosankarin lahjavinkki 3: Tee oma lahja

Ilmaston ystävän lahjavinkki 3: Tee oma lahja

Oletko käsistäsi kätevä? Itsetehdyt lahjat lämmittävät saajan sydäntä. Ne kertovat, että olet nähnyt vaivaa ja ajatellut juuri häntä. Ilman suurempiakin askartelutaitoja esimerkiksi seuraavat lahjat ilahduttavat varmasti:

  • Kehystetty runo
  • Kehystetty kuva
  • Herkkukori
  • Itsetehdyt leivonnaiset
Ilmastosankarin lahjavinkki 4: Osta kierrätettyä

Ilmastosankarin lahjavinkki 4: Osta kierrätettyä

Lahjavinkki 4: Osta kierrätettyjä tuotteita

Tykkääkö läheisesi design-tuotteista? Tai keräileekö hän vanhoja esineitä? Voisiko jokin hassun hauska kirpparilöytö saada hänet nauramaan? Kirppareilta voi löytää todellisia aarteita, joita ei tavallisissa kaupoissa tule vastaan.

Ilmastosankarin lahjavinkki 5: Lahjoita

Ilmastosankarin lahjavinkki 5: Lahjoita

Viimeinen lahjavinkki 5: Lahjoita hyväntekeväisyyteen

Lahjoituksen antaminen hyväntekeväisyyteen tai järjestön toiminnan tukemiseen on todellinen ilmastolahja. Levität hyvää maailmassa luomatta yhtään päästöjä.

Tämän vuoden tärkein lahja on suojella uskomatonta planeettaamme Maata, jotta tulevat sukupolvetkin saavat nauttia siitä. Voit ilahduttaa läheistäsi antamalla kortin, joka kertoo, että olet lahjoittanut hänelle tärkeään kohteeseen. Anna onnittelulahja täällä.