Nul fracking
100% sol, vand og vind

Franske Total har stadig licens til at bore efter skifergas i Nordjylland, selvom deres første prøveboring i Dybvad er indstillet. Og Løkke-regeringen vil sælge flere licenser.

Fracking efter skifergas kan medføre forurening af vores grundvand, store mængder kemikalieforurenet spildevand og radioaktivt affald. Samtidig vil det være et alvorligt tilbageskridt for klimaet. Læs mere…

Klimaforandringer giver allerede i dag tørke, mudderskred og andre ekstreme vejrfænomener. Noget, der koster velfærd og liv og tvinger folk til at flytte. Og klimaforandringerne bliver kun værre.

Hvis vi skal holde den gennemsnitlige temperaturstigning under 2 grader, skal vi omstille til grøn energi meget snart.

Det er dét, der danske regering skal investere i. Ikke i fracking.

Hjælp os med at fortælle statsminister Lars Løkke Rasmussen, at vi ikke vil have fracking – vi vil have en hurtig omstilling til grøn energi. Han skal snart mødes med de andre statsledere til globalt klimatopmøde i Paris og der skal han være i førertrøjen – ikke være den, der står i bremsen. Læs mindre.

Skriv under her.


Tak for din underskrift imod fracking i Danmark!

Nu har vi underskrifter, men vi har brug for flere. Del gerne denne side med dine venner.

Har du lyst til at gøre mere?

Politikerne nøler med klimaløsninger, men du kan tage sagen i egen hånd. En stor gruppe mennesker over hele verden går forrest for at vise vejen til en grønnere fremtid. Vær med.

Det kan du gøre allerede nu:

Hold kødfrie mandage

Danskerne forbruger 300 gram kød dagligt, men husdyrproduktionen står for 14% af det menneskeskabte drivhusgasudslip. Spis vegetarisk en dag om ugen og spar noget i retning af 2% af dit klimafodaftryk.

Skriv til klimaordførerne på Facebook og Twitter

Skub på, for at partiernes klima- og energiordførere satser på 100% vedvarende energi i 2050. Venstre vil sænke Danmarks klimamål, andre vil heldigvis håndhæve dem. Vi kan påvirke retningen. På Facebook og Twitter er der direkte adgang til debat.

Få folk med i klima-demo den 29. november

Den 29. november går tusinder af mennesker og organisationer på gaden for at redde klimaet og lægge pres op til klimatopmødet, COP21, i Paris. Ved at invitere på bl.a. Facebook og og få folk til at deltage kan du gøre demonstrationen endnu større i Danmark.