Bruger du twitter til at komme i kontakt med dine venner, læse om, hvad de laver og fortælle dem om, hvad du laver? Det gør vi. Med Greenpeace's profil på twitter kan vi nemt og hurtigt komme i kontakt med vores bl.a. supportere, journalister, politikere og andre organisationer og samarbejdspartnere. Og mange bruger twitter til at sende spørgsmål eller kommentarer til os.

Nogle gange kunne vi godt tænke os at nå bredere ud med vores opdateringer. Har du en profil på twitter, så kan du være med til at hjælpe os med at komme kontakt med endnu flere og sprede vores budskaber.

Justcoz.org kan du donere et tweet om dagen fra din twitterkonto til Greenpeace. Det betyder, at du giver os lov til at sende højst et tweet om dagen fra din profil til dine venner. Vores budskab spreder sig så på den måde som ringe i vandet og endnu flere bliver opmærksomme på, hvad vi laver. Vi tweeter selvfølgelig kun gennem Justcoz.org, når vi mener, at vores opdatering kan have bredere interesse, og du kan altid framelde dig igen, hvis du ikke vil have vores opdateringer mere.

Tak for din hjælp. Og send endelig en @greenpeacedk-kommentar til os. Vi vil gerne høre, hvad du mener.