Når indbyggerne i den californiske by Palo Alto tænder for deres fjernsyn i denne uge, så får de en helt særlig besked fra Greenpeace i form af en tv-reklame. Reklamen er et krav om, at Facebook ændrer deres energiforbrug fra beskidt kulkraft til 100% vedvarende energikilder.

Og det er ikke nogen tilfældighed, at reklamen kommer til at køre på tv i Palo Alto. Det er netop byen, hvor Facebooks hovedkvarter ligger. Så hver dag vil hundreder af Facebook-ansatte lytte til vores budskab om at omsætte Facebooks innovation indenfor den måde, hvorpå de har ændret den måde, verden kommunikerer på, til at vise fremsynethed mod en fremtid med rene energikilder.Vi har udfordret Facebook til at blive grønne inden Jordens Dag. Der er mindre end 25 dage tilbage! Hjælp os med at holde presset oppe. Vi skal have så mange som muligt til at se denne video og dele den med andre.

Del på Facebook

Har du en blog eller hjemmeside?
Hjælp os med at linke til Facebook TV Ad-videoen på din blog eller hjemmeside, som jeg lige har gjort her. video with the link text just as I have done in this sentence. Brug "Facebook TV Ad" som linktekst, da det hjælper med at få videoen placeret højt på søgemaskinerne.