Avoimet ovet Rainbow Warriorilla Amsterdamissa 29/10/2011 © Bas Beentjes / Greenpeace

 

Rainbow Warrior 3 on Tukholmassa la 19 - ti 22.11

Yli 100 000 ihmistä auttanut mahdollistamaan uuden lippulaivamme lähdön neitsytmatkalleen. Iloksemme yksi ensimmäisistä pysähdyksistä on Ruotsissa. Järjestämme kolmipäiväiset pirskeet, toivottavasti tulet juhlimaan kanssamme! 

Tule käymään aluksella!

Tukholmaan pääset Suomesta kätevästi tietenkin laivalla. Kun varaat risteilyn, ehdit päivän aikana vierailemaan satamassa Rainbow Warriorilla, ja olet kotimatkalla jo samana iltana. Rainbow Warrior on kiinnittettynä Skeppsbrokajeniin Tukholman vanhassa kaupungissa.

Rainbow Warrior III on täysverinen moderni purjealus 50 metriä korkeine mastoineen. Uusimman ympäristöteknologian ansiosta alus on yksi maailman ympäristöystävällisimmistä kokoluokassaan. Rainbow Warrior on korvaamaton apuväline työssämme maailmanlaajuisesti.

Avointen ovien päivä Rainbow Warriorilla Amsterdamissa 5/11/2011 © Bas Beentjes / Greenpeace

Tuo perheesi ja ystäväsi ja tutustumaan legendaarisen Rainbow Warrior -nimen perilliseen. Järjestämme laivalla opastuksia, luentoja ja kilpailuja. Lapsille tarjolla on kestävä kalalammikko, piirustuskilpailu ja muuta kivaa. Hieman vanhemmilla on mahdollisuus testata hybridisähköveneitä ja kiipeilyä.

Lauantai-iltana juhlitaan myös Greenpeacen äskeittäistä 40-vuotispäivää kuplivissa bileissä Club Loadedilla Debaser Slussenilla.

www.greenpeace.fi/rainbowwarrior3

Avoimet ovet Rainbow Warriorilla Amsterdamissa