Apple rally, Helsinki 15.5.

Helsinkiläiset haluavat Applen tuottavan pilvipalvelunsa puhtaalla uusiutuvalla energialla likaisen hiilen sijaan. Katso video Narinkkatorilta.

VideosivulleOnko pilvesi puhdas?

"Onko pilvesi puhdas?" -raportti paljastaa totuuden pilvipalveluja pyörittävästä likaisesta hiilienergiasta! Katso video ja osallistu toimintaan:

Lähetä viesti Microsoftin, Amazonin ja Applen toimitusjohtajille ja pyydä heitä puhdistamaan pilvi.

Internetin pilvipalvelujen puhdistaminen ei ole pikku juttu, mutta meillä on mahdollisuus onnistua sillä:

  • Luopuminen on innovatiivista: Microsoft, Amazon ja Apple ovat maailman arvostetuimpia ja innovatiisimpia tuotemerkkejä, eivätkä ne varmasti halua tulla yhdistetyiksi 1800-luvun energialähteeseen, joka tuhoaa ilmaston ja saastuttaa hengitysilmamme. Hiilellä tuotettu sähkö on vaan "so last season"
  • Luopuminen on käytännöllistä: Puhtaita, rajattomia energianlähteitä, kuten aurinko- ja tuulivoimaa käyttävää teknologiaa on nykyisin saatavilla tarvittavassa mittakaavassa. Greenpeace tekee jo yhteistyötä Facebookin kanssa hiilen korvaamiseksi energiantuotannosta. Meistä olisi mahtavaa kääriä hihat ja ryhtyä töihin myös  muiden suurten teknologiayritysten kanssa internetin puhdistamiseksi likaisesta energiasta!
  • Luopuminen on oikein: Microsoft, Amazon ja Apple eivät ole pahoja yrityksiä. Heidän johtajansa välittävät siitä maailmasta, jonka heidän lapsensa perivät. Niin kuin mekin välitämme.

Vaikka logiikka ja moraali olisivatkin puolellamme, hiiltä käyttävä energiateollisuus taistelee meitä vastaan ja käyttää miljardeja pitääkseen tekniikkajätit likaisen energian koukussaan. Hiiliaddiktion murtaminen vaatiikin yhteistä ponnistusta.

Yritysten täytyy tajuta, että heidän asiakkaansa tietävät likaisen totuuden pilveä pyörittävästä energiasta ja että he haluavat nähdä pilven puhdistuvan! Kirjoita siis IT-jättilläisten toimitusjohtajille ja kerro että haluat puhtaan, hiilettömän pilven

Tutustu englanninkieliseen "How Clean is Your Cloud" -raporttiin

Kuvia #cleanourcloud-prostesteista maailmalta:

 

Uusimmat päivitykset

 

Applen likainen data

Sivu | huhtikuu 17, 2012 at 17:00

Apple on yksi maailman johtavista teknologiayrityksistä kansainvälisen brändinsä ja loputtoman luovuutensa ansioista. Valitettavasti Apple kuitenkin pyörittää palvelinkeskuksiaan likaisella hiilisähköllä.

Microsoftin likainen data

Sivu | huhtikuu 17, 2012 at 17:00

Microsoftin pilvipalveluiden kysyntä laajenee jatkuvasti, kiitos Microsoftin vahvan brändin! Yrityksen investoinnit pilvipalvelimiin ovat kasvaneet voimakkaasti. Microsoft kuitenkin suunnittelee käyttävänsä likaista, hiilellä tuotettua sähköä...

Amazon.comin likainen data

Sivu | huhtikuu 17, 2012 at 17:00

Maailman suurin verkkokauppa Amazon julkisti Amazon Web Sercices (AWS)-palvelunsa muutama vuosi sitten ja on sen jälkeen tehnyt valtavia investointeja palvelinkeskuksiinsa. Yritys on kuitenkin erittäin vaitonainen palvelinkeskustensa...

Raportti: Onko pilvesi puhdas?

Sivu | huhtikuu 17, 2012 at 17:00

Pilvipalvelut ovat mullistaneet tapamme kommunikoida ja viihtyä. Aina ja kaikkialta saavutettavissa oleva pilveen talletettu data, on vaikuttanut arkeemme aina työnteon tavoista musiikkin ja elokuvien digitalisoimiseen. Tyydyttääkseen kasvavan...

1 - 4 4 tulokset.