VRAAG STEUN AAN

De klimaatbeweging groeit! Maar niet iedereen heeft evenveel middelen ter beschikking om actie te voeren. Daarom steunt Greenpeace graag kleine actiegroepen op zoek naar bescheiden ondersteuning.
Dat kan zowel met logistieke steun in ons open magazijn in Brussel, door als bondgenoten samen iets op poten te zetten, of via een bescheiden financiële steun. Greenpeace staat open voor iedereen die zich wil inzetten voor een groenere en eerlijkere planeet!


JE HEBT LOGISTIEKE STEUN NODIG

Zoek je een plaats om te werken of heb je materiaal nodig? Wil je ergens vergaderen of actiemateriaal maken? Dan is ons ‘open magazijn’ in Brussel (op afspraak) de plek voor jou. Je krijgt volledige logistieke ondersteuning, inclusief de mogelijkheid om spandoeken en ander actiemateriaal te maken. Bovendien heb je de vrijheid om onze gebouwen te huren of te gebruiken, maar ook om apparatuur te lenen zoals luidsprekers en tenten.

Geïnteresseerd? Stuur je aanvraag naar Antoine, onze logistiek manager – [email protected]. Vergeet niet je vraag minstens 2 weken op voorhand te sturen.

JE HEBT EEN ANDERE VRAAG

Wil je mobiliseren in samenwerking met Greenpeace? Neem dan contact op met Gaia, onze coördinator Netwerken en Mobilisatie – [email protected]. Als je verzoek over financiële steun gaat (maximaal 1000 euro per actie), neem dan contact op met Fenna, onze afdelingsmanager Acties en Mobilisatie – [email protected].

Wil je betrokken raken bij een lokale campagne om een bedreigd natuurgebied te beschermen? Greenpeace helpt je graag verder! Ga hiervoor naar onze pagina over lokale acties om de biodiversiteit in België te beschermen.