DOE MEE

Greenpeace is een hele gemeenschap van vrijwilligers en activisten die zich elke dag over de hele wereld inzetten voor een groene en vreedzame toekomst, door lokaal en nationaal actie te voeren. Vind jij het ook tijd om in actie te komen en een verschil te maken? Er zijn veel manieren om je bij ons aan te sluiten en deel uit te maken van de Greenpeace-familie. Samen zijn we de oplossing. Welkom!

TEKEN ONZE PETITIES

Wil je liever online actie ondernemen? Teken onze petities en draag bij aan verandering. Je laat samen met duizenden andere mensen je stem horen en eist daarmee concrete maatregelen om onze planeet te beschermen.

WORD ACTIVIST

Activisten zijn vrijwilligers die net dat beetje verder willen gaan. Ze bieden op een geweldloze manier weerstand aan klimaatmisdadigers. Ze zijn het hart van onze organisatie. Je kent waarschijnlijk onze klimmers of misschien zelfs onze kajakkers? Maar, er zijn nog andere manieren om betrokken te raken. Met hoe meer we zijn, hoe meer we onze stem kunnen laten horen.

VRAAG STEUN AAN

De klimaatbeweging groeit! Maar niet iedereen heeft evenveel middelen ter beschikking om actie te voeren. Daarom steunt Greenpeace graag kleine actiegroepen op zoek naar bescheiden ondersteuning.

Elke gift telt en helpt onze campagnes vooruit.