Tietoa kampanjasta

Ilmastonmuutos uhkaa kaikkea
mitä rakastamme. #nytonpakko Allekirjoita ja tule mukaan.

Vaadi seuraavaa eduskuntaa pitämään Suomen ilmastolupaukset ja tekemään sitovia päätöksiä fossiilisista luopumiseksi. Allekirjoita vetoomus ja tule mukaan toimintaan.

Allekirjoittaneet

Ilmastonmuutos ratkaistaan yhdessä

Ilmastonmuutos uhkaa kaikkea mitä rakastamme. Hirmumyrskyt, kuivuus, nälänhätä, tulvat ja sukupuuttoaallot sekä niistä seuraavat konfliktit tulevat vain pahenemaan, jos emme toimi välittömästi.

Kriisi voidaan voittaa yhdessä. Suomessa käydään eduskuntavaalit keväällä 2019. Niissä valitaan eduskunta, joka päättää, odottaako meitä ilmastokatastrofi vai tekeekö Suomi kaikkensa planeettamme tulevaisuuden turvaamiseksi. #NytOnPakko toimia. Tehdään ilmastonmuutoksesta asia, josta ei voi vaieta.

Vaadi seuraavaa eduskuntaa pitämään Suomen ilmastolupaukset ja tekemään sitovia päätöksiä fossiilisista luopumiseksi. Saat meiltä jatkossa ajankohtaista tietoa siitä, mitä voit tehdä ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Allekirjoita vetoomus ja tule mukaan!

Tule mukaan toimimaan ilmaston puolesta!

Ilmastonmuutos ratkaistaan yhdessä. Siksi haluamme kutsua sinut mukaan toimintaan. Jokainen voi arjessa vaikuttaa esimerkiksi vähentämällä lihansyöntiä ja lentämistä tai vaihtamalla sähkösopimuksen uusiutuvilla tuotettuun sähköön. Tarvitaan kuitenkin myös politiikan muutosta. Ja siihen kaikki voivat vaikuttaa.

Yhdessä teimme Suomen historian suurimman Ilmastomarssin lokakuussa, nyt tarvitsemme historian suurinta ilmastoliikettä.

Mitä sinä voit tehdä juuri nyt?

Allekirjoita vetoomus ja tule mukaan liikkeeseen. Tule mukaan ympäristöjärjestöjen toimintaan, sillä yhdessä olemme vahvempia. Kerro päättäjille omin sanoin, miksi sinä haluat nähdä ilmastovaalit ja mitä kansanedustajien tulee tehdä ilmastokatastrofin torjumiseksi. Äänestä kevään vaaleissa vain ilmastotekoihin sitoutuvaa ehdokasta.