Nul fracking
100% sol, vand og vind

Fracking efter skifergas kan medføre forurening af vores grundvand, store mængder kemikalieforurenet spildevand og radioaktivt affald. Samtidig vil det være et alvorligt tilbageskridt for klimaet.

Klimaforandringer giver allerede i dag tørke, mudderskred og andre ekstreme vejrfænomener. Noget, der koster velfærd og liv og tvinger folk til at flytte. Og klimaforandringerne bliver kun værre. Læs mere…

Hvis vi skal holde den gennemsnitlige temperaturstigning under 2 grader, skal vi omstille til grøn energi meget snart.

Det er dét, der danske regering skal investere i. Ikke i fracking.

Hjælp os med at fortælle statsminister Lars Løkke Rasmussen, at vi ikke vil have fracking – vi vil have en hurtig omstilling til grøn energi. Til det globale klimatopmøde i Paris skal Danmark være i førertrøjen – ikke være dem, der står i bremsen. Læs mindre.

Skriv under her.


Tak for din underskrift imod fracking i Danmark!

Nu har vi underskrifter, men vi har brug for flere. Del gerne denne side med dine venner.

Har du lyst til at gøre mere?

Politikerne nøler med klimaløsninger, men du kan tage sagen i egen hånd. En stor gruppe mennesker over hele verden går forrest for at vise vejen til en grønnere fremtid. Vær med.

Det kan du gøre allerede nu:

Hold kødfrie mandage

Danskerne forbruger 300 gram kød dagligt, men husdyrproduktionen står for 14% af det menneskeskabte drivhusgasudslip. Spis vegetarisk en dag om ugen og spar noget i retning af 2% af dit klimafodaftryk.

Skriv til klimaordførerne på Facebook og Twitter

Skub på, for at partiernes klima- og energiordførere satser på 100% vedvarende energi i 2050. Venstre vil sænke Danmarks klimamål, andre vil heldigvis håndhæve dem. Vi kan påvirke retningen. På Facebook og Twitter er der direkte adgang til debat.