Få et gratis foredrag med Greenpeace

Hvem er Greenpeace? Hvad skal der til for at bremse klimakrisen? Hvordan engagerer man sig i miljøbevægelsen/Greenpeace?

Hos Greenpeace har vi et hold af dygtige og dedikerede frivillige, der holder oplæg om vores organisation, og hvad vi arbejder med. Vi kalder dem for Greenpeace Speakers.

🇬🇧 Read the page in English here*

Vores præsentationer

Greenpeaces fantastiske Greenpeace Speakers afholder både offline og online præsentationer og foredrag om Greenpeace og Greenpeaces kampagner. Og de vil meget gerne komme på besøg ude hos dig i din skole, forening, gymnasium, arbejdsplads eller andet for at tale om kampen for at beskytte vores vidunderlige planet.

Lige nu er vores Greenpeace Speakers ivrige efter at tale med dig om følgende to kampagner:

Klimaforandringer

2023 var det varmeste år nogensinde registreret på kloden og var plaget af mange ekstreme vejrhændelser forårsaget af klimakrisen. Hvis vi skal gøre os håb om at bremse klimaforandringerne, kan vi ikke tillade at fossilindustrien kaster mere olie- og gas på klimakrisens bål. 

Hvordan kan vi få disse store olie- og gas virksomheder til at STOPPE med at bore og begynde at BETALE for de store klimaskader de har forvoldt?

Læs mere om denne kampagne her

Landbrug

I Danmark har vi mindre end 3% beskyttet natur. Halvdelen af hele Danmarks areal bruges lige nu til produktion af foder. Hvordan arbejder Greenpeace for at bringe mere natur og skove til Danmark? Hvad kan du gøre for at hjælpe?

Læs mere om denne kampagne her

Vælg dit emne

Vores Greenpeace Speakers er også interesseret i at høre dine ønsker til andre emner. De fortæller for eksempel gerne om Greenpeaces historie og Greenpeaces brug af civil ulydighed. 

De kan også tilpasse deres præsentationer til forskellige målgrupper.

Greenpeace Speakers passer godt til:

Skoler, Gymnasier, Højskoler, Arbejdspladser, Ungdomspolitiske partier, Foreninger

Greenpeace speaker

Bliv Greenpeace Speaker

Hvis du brænder for at involvere flere mennesker i klimakampen og føler dig tryg ved at tale foran større grupper, er du meget velkommen på vores Greenpeace Speaker hold. Dette fantastiske frivillige team udvikler  præsentationsmaterialer, træner sammen og støtter hinanden. Greenpeace arrangerer træning for nye Greenpeace Speakers to gange om året. Vi gør vores bedste for at invitere alle, der ansøger, men vi kan ikke garantere en plads. Hvis du er interesseret i at få mere information om Greenpeace Speaker programmet samt andre muligheder for at være frivillig i Greenpeace, skal du skrive dig på til det næste introduktionsmøde for frivillige.