Cookies hjælper os med at informere dig bedre om vores arbejde (og aktioner). Privacy Policy

Tak for en fantastisk aften!

Nyhed - 19. maj, 2012
Der var klatrere, isbjørne, fantastisk musik og et skønt publikum, da Greenpeace sammen med organisationen Culture for Climate onsdag aften afholdt koncerten ”Save The Arctic” i Lille VEGA i København.

19. maj 2012

Publikum blev budt velkommen til VEGA af klatrere og banner på facaden af Folkets Hus. © Greenpeace

 

På scenen spillede det supercharmerende  up-coming band The Green Lives, pladeaktuelle og anmelderroste Jonas Breum og endelig gav Magtens Korridorer en forsmag på, hvad der venter festivalpublikum i løbet af sommeren ved at spille hele deres nye, fantastiske festivalsæt.

19. maj 2012

The Green Lives og Greenpeace viste sig at være en rigtig god cocktail © Greenpeace

 

19. maj 2012

Jonas Breum har fået store anmelderroser for sit nye album, og han får også seks karabinhager fra Greenpeace! © Greenpeace19. maj 2012

Magtens Korridorer gav den gas - men af den vedvarende slags bestående af ren energi © greenpeace

 

Aftenens vært, Andrea Elisabeth Rudolph, sørgede - i fuldt klatreudstyr - for at musik og indslag om Greenpeace arbejde i Arktis gik op i en højere enhed, og at publikum havde en god aften.

19. maj 2012

Andrea Elisabth Rudolph i fuldt klatreudstyr. © Greenpeace


 
Alt i alt: tak til alle for en fantastisk aften til alle både foran, på og bagved scenen. Overskuddet fra aftenen vil gå til Greenpeace arbejde i Arktis. Vi er meget glade for, at du var med til at redde Arktis!

19. maj 2012

© Greenpeace

 

19. maj 2012

© Greenpeace