Cookies hjælper os med at informere dig bedre om vores arbejde (og aktioner). Privacy Policy

Rumpistol donerer album og spiller op for Arktis

Nyhed - 10. april, 2013
Rumpistol udgiver i dag album og donerer overskuddet til Greenpeace. Som del af det nye samarbejde med kampagnen Save The Arctic spiller han også et særligt DJ-sæt til stor koncertdag på Nørrebro.

Greenpeace har indledt et nyt, spændende samarbejde med elektroniske Rumpistol, alias Jens Berents Christiansen, der i dag udgiver det nye album Floating Remixes. Den 35-årige musiker har, som han siger, nået en alder, hvor han tænker mere på, hvordan han kan gøre sit for at bidrage til en mere bæredygtig verden.

10. april 2013

Rumpistol udgiver i dag albummet Floating Remixes til fordel for Greenpeace.

 

”Rocken har i mange år haft tradition for politisk samarbejde, som vi har set med Thom Yorke og Björk, men i elektronisk musik holder man sig mere tilbage. Som kunstner har man en platform at tale fra, og jeg mener, at man i det mindste bør overveje, om man kan eller vil bruge den til andet end musikken. Det er fint at sige nej, men kan man finde en sag, man tror på, så bør man overveje det,” siger Rumpistol.

Rumpistol har også sagt ja til at spille, når Greenpeace fylder Den Røde Plads på Nørrebro til I ♥ Arctic. Sæt kryds i kalender ud for søndag 21. april.

Her er der masser af koncerter og underholdning for børn, unge og voksne hele eftermiddagen. Vær også tilstede kl. 14, hvor publikum former et stort levende banner formet som et hjerte. Billede af hjertebanneret bruges til en fotobog, der overdrages til politikere ved Arktis Råds Møde i maj, så vi kan sende et klart budskab: Beskyt Arktis og holde det skrøbelige område fri for olieboringer.

Læs interview med Rumpistol her.

Rumpistol: Floating Remixes, udgives 10. april på Rump Recordings. Albummet er gratis, men man kan donere et beløb som tak for musikken. Kan downloades her

Info og program for I ♥ Arctic her