Anna Elisabeth går i 9. klasse på Rungsted skole og har været en uge i praktik hos Greenpeace. Her deler hun sine oplevelser

I denne uge har jeg været i praktik i Greenpeace. Jeg valgte Greenpeace som praktik, fordi jeg havde tænkt, at det ville være fedt at arbejde med miljøet, og fordi det betyder så meget.

Jeg er igennem hele ugen blevet sat i arbejde med flere forskellige ting, hvilket var ret godt, så jeg kunne få et godt overblik over, hvad et job i Greenpeace handler om. Jeg lavede research på forskellige tøjmærkers miljøpolitik. Det var ret overraskende at se, hvor forskellige firmaers miljøpolitik er.

Jeg oversatte svensk (jeg troede virkelig det ville være svært, men det var det slet ikke), og så oversatte jeg undertekster til en YouTube video. Jeg synes det var ret sejt, at se noget jeg havde været med til at lave på YouTube! Og jeg lavede en historie om en fantastisk julegave idé til Greenpeaces nyhedsbrev (men den må du vente et par uger med at læse).

 

Jeg var også ude med Greenpeaces hververe, og det var virkelig sjovt med alle de forskellige mennesker. Det var virkelig meget sværere end man skulle tro, og der lå meget mere øvelse bag det, end jeg først troede. Jeg synes det var irriterende at blive afvist af mennesker med ekstremt dårlige undskyldninger. Jeg blev virkelig positivt overrasket over, hvor meget ansvar jeg fik og det var med til at gøre hele ugen mere spændende.

Alle var søde og havde det sjovt.  De folk der arbejde der går virkelig op i deres job på samme tid med, at de har det godt. Det var en virkelig fedt og lærerig oplevelse, og jeg er glad for, at jeg blev taget så godt i mod. Så tak for en super praktik, Greenpeace!