Når vi i Greenpeace taler om at gøre, hvad vi kan, for at stoppe olieboringer i Arktis og sikre en overgang til bæredygtige energikilder, så handler det ikke kun om, at fredelige og modige aktivister stopper de aktuelle boreplatforme i Arktis eller møder med politikere om at stramme reguleringen.

Det betyder også, at vi vil ødelægge de arktiske olieselskabers forretningsstrategi. I vores øjne bør Shell, Statoil og Gazprom opfattes på samme måde som Marlboro, Prince og Kings, som ingen legetøjsselskaber længere kunne finde på at sælge sit brand til.

Vi udgiver i dag en rapport om LEGOs og Shells samarbejde og hvorfor det i sidste ende skader Arktis. Du kan læse den her

 

Hvis LEGO insisterer på at blåstemple Shell, så vil vi være der til at undergrave det, lege med det og i sidste ende stoppe det. Vi opfordrer LEGO til at stoppe samarbejdet med Shell og leve op til sin egen målsætning om at efterlade en bedre verden til vores børn. En verden, hvor der stadig findes et Arktis beboet af isbjørne, narhvaler og hvalrosser.

Vil du også skrive til Lego, så kan du gøre det her:

LEGO beskyt Arktis, drop Shell!