Cookies hjælper os med at informere dig bedre om vores arbejde (og aktioner). Privacy Policy

Greenpeace blogger

Magnus Eckeskog

E-mail:

Magnus er havansvarlig hos Greenpeace. Han arbejder for at få fredet det arktiske havmiljø fra destruktiv udnyttelse, som isens tilbagetrækning ved Nordpolen har gjort mulig. Magnus arbejder også for et bæredygtigt fiskeri og beskyttelse af Danmarks havmiljø. Han har en MSc i naturgeografi og økosystemanalyse, og han har arbejdet med hav og fiskeri for NGOer i Sverige og Danmark siden 2005.

Magnus har været i Greenpeace siden 2015.

 • Piratfiskere på rovdrift i Øresund

  Blogpost af Magnus Eckeskog - 20. marts, 2018 kl. 15:49

  20. marts 2018 Ship H214 at sea in the Øresund.

  Vessel H214 at Sea in the Øresund in Denmark © Greenpeace

   

  Det er ulovligt at trawle i størstedelen af Øresund, men det sker alligevel gang på gang. Der skal strammes op på overvågning af området, hvis problemet skal løses.

  Greenpeace har over en længere periode modtaget indmeldinger om ulovlig tra... Læs mere >

 • I dag rydder vi op på tunhylderne!

  Blogpost af Magnus Eckeskog - 7. april, 2017 kl. 18:49

  Idag er er jeg i fuld sving med tun-oprydning i nogle af COOP’s butikker Superbrugsen, Fakta, Kvickly og Irma. Sammen med en flok Greenpeace-frivillige har jeg besluttet mig for at give supermarkedsgiganten en ekstra hjælpende hånd, så det er endnu ne...

  Læs mere >
 • Hvad gemmer tundåsen på?

  Blogpost af Magnus Eckeskog - 8. februar, 2017 kl. 13:07

  I dag lancerer vi  en rangliste   over  udvalget af dåsetun  i de største danske supermarkeder så som Superbrugsen, Netto, Irma og Føtex. Desværre stammer næsten alt på det danske marked  fra overfiskede tun-bestande.

  Som om det ikke var slemt nok, s...

  Læs mere >
 • At Konservative tabte kampen om et egentligt miljøministerium var en forpasset mulighed for at vriste hensynet til miljøet fri fra ikke bare landbrugets, men også fiskeindustriens tunge interesser.

  Et højaktuelt eksempel udspiller sig i Kattegat, hvor...

  Læs mere >
 • Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen ønsker at ophæve et nuværende forbud mod fiskeri i et område af Kattegat, hvor der er fundet en ellers truet naturtype. Syv års genoprettelse risikerer at blive smidt ud med badevandet, hvis området åbnes ...

  Læs mere >

1 - 5 af 17 resultater.