Cookies hjælper os med at informere dig bedre om vores arbejde (og aktioner). Privacy Policy

En Greenspeaker er en af Greenpeace’ dygtige og engagerede frivillige, som holder foredrag om Greenpeace. Skoler, organisationer og andre grupper rundt om i landet, der gerne vil høre mere om vores arbejde for at redde livet i havet, og bremse klimaforandringerne eller begrænse farlig kemi i vores hverdag, kan bestille en grøn foredragsholder helt gratis.

De kommer rundt om Greenpeace’ slagkraftige aktioner lige fra den første færd til en atomprøvesprængning ved Alaska, hen over sænkningen af vores flagskib Rainbow Warrior i Zew Zealand, til afsløring af piratfiskere med nettet ude i et totalfredet område i Kattegat.

Vi fortæller om, hvorfor vi nogen gange bruger aktioner og civil ulydighed, om vores mission og værdier og om vores arbejde for at nå politiske mål.

Foredraget kan naturligvis målrettes til lejligheden, selvom det er vigtigt at huske at Greenspeakerne ikke er eksperter i de enkelte fagområder og kan have brug for at henvise fagspecifikke spørgsmål til den respektive kampagnemedarbejder.

Vi tager ikke betaling, men beder jer om at betale transport for de frivillige Greenspeakers.

Da vi på nuværende tidspunkt kun har få Greenspeakers udenfor Sjælland, vil transporten oftest være fra København.

Udfyld nedenstående formular for at booke et foredrag.

Emner