Cookies hjælper os med at informere dig bedre om vores arbejde (og aktioner). Privacy Policy

Greenpeace Norden

Mads Flarup Christensen

Generalsekretær28 10 90 22
Mads er generalsekretær i Greenpeace Norden og har hjemme på kontoret i København. Mads har været en del af Greenpeace siden 1992. Han har en baggrund i statskundskab fra Århus og Københavns Universiteter.

Birgitte Lesanner

Fungerende programchef23 95 12 14
Birgitte er udlånt fra stillingen som chef for Greenpeace i Danmark til at være ansvarlig for det samlede kampagnearbejde i Norden. Birgitte har tidligere været kommunikationschef for Greenpeace Norden og kom til Greenpeace i 2009 fra en stilling som radio- og tv-journalist i Danmarks Radio. Kandidat i kommunikation og miljøteknologi fra Roskilde Universistetscenter i 2004.

Markus Power

Nordisk chef for civil ulydighed og mobilisering


42 75 27 47
Markus er øverste ansvarlig for Greenpeace Nordens kampagnearbejde på områderne folkeligt engagement, civil ulydighed, kreativ konfrontation og kommunikation.

Susannah Ling

Sekretær for generalsekretæren


23 95 11 82
Susannah er sekretær for vores generalsekretær i Norden. Hun beskæftiger sig med ledelse og organisatoriske spørgsmål. Susannah har været en del af Greenpeace siden år 2000 og har blandt andet arbejdet i 9 år for Greenpeaces EU-afdeling i Bruxelles. Susannah har studeret humanøkologi på Lunds Universitetet i Sverige.

Lars Kampmann

Nordisk programassistent


41 40 22 76
Lars er nordisk programassistent og placeret på kontoret i København. Lars har en kandidatgrad i filosofi og har været en del af Greenpece siden 2014

Jason White

Foto- og videoredaktør

Jason er ansvarlig for foto- og videoproduktion på tværs af de fire nordiske Greenpeace-kontorer.

Vilhelm Lønsted

Nordisk HR-direktør


Vilhelm leder vores nordiske HR-afdeling og er placeret på kontoret i København.

Sophie Bjerregaard

Projektleder


28 68 55 05
Sophie arbejder med projektet 'Empowered Citizens - Resilient Societies'.

Kristine Modvig Clement

Supporter Journey Coordinator


52 19 12 91
Kristine arbejder for Greenpeace Norden med at udvikle vores kommunikation og engagementstrategi. Hun er kandidat i kommunikation og internationale udviklingsstudier.

Kommunikation

Michael Hedelain

Digital marketingmanager

Michael er ansvarlig for Greenpeace’s hjemmeside, sociale fælleskaber på internettet og web-baseret kommunikation. Han er uddannet i filmvidenskab.

Jonathan Findalen

Digital marketingmanager og projektleder


26 24 63 92
Jonathan er projektleder for den danske landbrugskampagne samt arbejder med udbredelsen af vores kampagner online.

Ina Bjelskov Jørgensen

Digital marketingmanager


28 30 10 30
Ina arbejder med udbredelsen af kampagner på vores digitale kanaler og at skabe engagement på sociale platforme. Ina har en kandidat i international udvikling og kommunikation fra Roskilde Universitet.

Poul Bonke Justesen

Kommunikationsmedarbejder


26 29 49 38
Poul er uddannet journalist og står for pressekontakt og produktion til Greenpeaces egne kanaler. Han arbejder især med klima og energi samt landbrug, men også alle de øvrige sager, som det danske kontor er involveret i. Udover det nationale arbejde arbejder han også med kommunikation på Greenpeaces internationale kampagner.

Christina Koll

Kommunikationsmedarbejder

Christina er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole. Hun har været en del af Greenpeace siden 2006 og arbejdet som kommunikationsansvarlig og projektkoordinator i nationale samt en række globale projekter primært i forbindelse med havbeskyttelse.

Benjamin Holst

Kommunikationsmedarbejder


Benjamin er vikarierende kommunikationsmedarbejder med særligt fokus på hav- og fiskeri samt pensionskasser.

Kampagne

Mads Fisker

Fungerende kampagnechef


30 24 03 34
Mads leder det danske kampagnearbejde. Uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og San Francisco State University med praktik på Berlingske Tidende. Tidligere ansat i KNR Grønlands Radio og ansat i Greenpeace siden 2013 med erfaring fra blandt andet skibsbaserede kampagner over hele verden.

Helene Hansen

Kampagneassistent


26 79 45 06
Helene startede som aktivist i 2007 og har siden da haft et hav af roller hos Greenpeace. For tiden arbejder hun som kampagneassistent på det danske kontor. Helene er uddannet eventkoordinator og har en kandidat i retorik fra Københavns Universitet.

Rikke Moresco Lange

Kampagneassistent


Rikke startede som aktivist i 2013 og assisterer nu chefen for civil ulydighed og mobilisering. Hun har en kandidat i politisk filosofi fra Købehavns Universitet.

Christian Uhlenfeldt

Logistikansvarlig


Christian har været tilknyttet Greenpeace i skiftende roller siden 2007.

Tarjei Haaland

Klima- og energirådgiver

Tarjei arbejder for at fremme vedvarende energi og energibesparelser samt udfase brugen af fossile brændsler og atomkraft. Tarjei arbejder med research og politisk arbejde for at få politikere og virksomheder til at gennemføre en grøn omstilling. Tarjei har været i Greenpeace siden 1992 og er bachelor i geologi/geografi.

Sune Scheller

Projektleder27 14 42 57
Sune arbejder blandt andet på vores kampagne for at stoppe olieudvinding i sårbare arktiske miljøer samt inden for hav- og fiskeri. Sune er kandidat i filosofi med sidefag i statskundskab fra Københavns Universitet og har været ved Greenpeace siden 2009.

Jens Mattias Clausen

Klimapolitisk rådgiverJens arbejder med klima- og energipolitiske spørgsmål med særligt fokus på EU og det internationale område, herunder klimaforhandlingerne i FN, som han har fulgt tæt i en årrække. Jens har en kandidatgrad i statskundskab fra Københavns Universitet.

Kristian Sloth

Landbrugspolitisk rådgiver23 40 65 95
Kristian arbejder for at forandre landbruget med fokus på mindre kødproduktion og mere produktion af økologisk, plantebaseret mad til mennesker. Han er startet i Greenpeace i 2018 og har en baggrund som undersøgende journalist hos DR.

Fundraising

Karin Petersen

Fundraisingmanager i Danmark og telefundraisingmanager i Norden


27 29 28 87
Karin er uddannet cand.merc. i afsætning og strategi + HD(O). Hun har tidligere arbejdet en årrække for Dagbladet Information.

Katrine Juel Nielsen

Digital fundraiser


30 23 37 32
Katrine arbejder som digital fundraiser med ansvar for at planlægge og eksekvere online-kampagner og fundraising-initiativer, der genererer bidrag og engagement fra private supportere. Katrine er kandidat i kommunikation og medievidenskab.

Lisbeth Dina Jensen

Kommunikationsansvarlig, støttemedlemmer


Lisbeth Dina er ansvarlig for at engagere Greenpeaces støttemedlemmer i vores forskellige kampagner. Hun har en kandidat i international development studies.

Steffen Zacho

Donor Care & Fundraising officer

Har du spørgsmål til din støtte eller til vores arbejde generelt, kan du ringe eller skrive til Steffen. Steffen står desuden for ind- og udmeldelser, og den daglige kommunikation med vores supportere. Steffen er uddannet inden for detailbranchen. Telefonen er åben på hverdage mellem 9 og 16, dog fredag 9 til 15. Vi bestræber os på at besvare emails inden for 2 hverdage.

Frivilligafdeling

Hanna Hagbom

Frivilligkoordinator


26 39 94 10
Hanna arbejder som frivilligkoordinator og er ansvarlig for at koordinere og udvikle frivillig- og aktivistnetværket.

IT

Kathrine Pie Linnemann Voss

Business Intelligence


Kathrine arbejder med analyser, statistikker, segmentering og datarapporter. Kathrine startede som frivillig i 1986 har arbejdet for Greenpeace siden 2001.

Uffe Laustsen-Jensen

Analyst / Developer

Uffe arbejder med udvikling og vedligehold af IT-systemer.

Anna Uski

Business-analytiker


Anna arbejder som business-analytiker inden for business intelligence. Hun er ansvarlig for CRM, rapporteringssystemer og dataanalyser. Hun er uddannet i datavidenskab.

Frank Rasmussen

Helpdesk Technician


Frank er IT-medarbejder i København og hjælper med IT-relaterede opgaver og udfordringer.

Greenpeace International

Nora Christiansen

Chef for de globale olie- og Arktis-kampagner

Nora arbejder for Greenpeace International som leder af det internationale olie og Arktis-kampagnearbejde.

Daniel Simons

Juridisk rådgiver, kommunikation


Daniel rådgiver om ytringsfrihed og medierelaterede spørgsmål. Han har arbejdet for Greenpeace Internationals juridiske enhed siden 2008. Han har en LL.M. fra Amsterdams Universitet og Columbia University samt medlem af advokatstanden i New York.

Amy Jacobsen

Juridisk rådgiver, kommunikation


Amy rådgiver om ytringsfrihed og medierelaterede spørgsmål. Hun blev en del af Greenpeace International i februar 2018. Hun har en JD fra Duke University og en PhD fra Københavns Universitet. Hun har en gældende amerikansk sikkerhedsgodkendelse på højeste niveau og er medlem af advokatstanden i både New York og Californien.

Chiara Milford

Digital indholdsansvarlig


Chiara skriver og redigerer indhold for Greenpeace International.