MAANDELIJKSE DONATIE

Dankzij jouw maandelijkse donatie kan Greenpeace niet alleen werken aan de bescherming en het herstel van de biodiversiteit op lange termijn, maar maak je het ons ook mogelijk om in te grijpen bij noodsituaties. Wist je dat je geniet van een mooi belastingsvoordeel als je Greenpeace dit jaar voor minimaal 40 euro steunt?


WAAROM EEN MAANDELIJKSE GIFT DOEN?

Maandelijkse donaties aan Greenpeace zijn cruciaal om onze missie te kunnen uitvoeren. Om onafhankelijk te blijven, neemt Greenpeace geen geld aan van bedrijven, politieke partijen of overheidsdiensten. Het is dankzij mensen zoals jij dat we onze onze acties, lobbywerk bij beleidsmakers, juridische gevechten, onderzoek en publieke opiniecampagnes om de planeet te beschermen kunnen uitvoeren.

Milieubescherming en de strijd tegen de klimaat- en biodiversiteitscrisis is een uitdaging waar tijd en geld voor nodig zijn. Daarom kan jouw maandelijkse steun een verschil maken. Door onze projecten op lange termijn te steunen, stel je ons in staat om onze campagnes op een duurzame en structurele manier te plannen. Zo kunnen we jouw invloed op de kwesties die voor jou belangrijk zijn versterken en maximaliseren.

Als je geen maandelijkse donatie kan doen, kun je ons financieel steunen door een eenmalige donatie online te doen of door een bankoverschrijving via ons IBAN-rekeningnummer: BE69 5230 4174 9178, met vermelding van de volgende referentie bij de overschrijving: “2406398 DONATION + je naam”.