Klassement

Greenpeace heeft 20 elektriciteitsleveranciers in België beoordeeld. Weet jij op welke plaats jouw leverancier staat? Is het een groene leverancier of kun je een betere vinden? Van leverancier veranderen gaat gemakkelijk en duurt maar enkele minuten: vergelijk de aanbiedingen, verklein je ecologische voetafdruk en je factuur.

Ontdek ons klassement

Groene stroom

100% hernieuwbare energie tegen 2050, dat is de uitdaging die we moeten aangaan om te vermijden dat de klimaatverandering volledig uit de hand loopt. Maar wat verstaan we precies onder hernieuwbare energie en meer bepaald groene elektriciteit? Ontdek meer in ons artikel.

Meer info

Groene coöperatie

Wat is een milieuvriendelijke energiecoöperatie? Hoe kan een particulier vandaag investeren in hernieuwbare energiebronnen en bijdragen aan een samenleving die berust op duurzame en verantwoorde ontwikkeling? Meer informatie over energiecoöperaties in ons artikel!

Meer weten

Meer info

Story

Corona zet druk op ons energiesysteem

door Greenpeace Belgium

De corona-maatregelen hebben een grote impact op ons leven. Enkel essentiële verplaatsingen zijn toegelaten, werken moet van thuis uit, vrienden en familie zien we  voornamelijk via Skype of Zoom. Bureaus,…

Ik deel op Facebook Ik deel op Twitter