Ik doe mee op 8 december

Op zondag 8 december, organiseren Climate Express et de Klimaatcoalitie, waarvan Greenpeace deel is, een mensenketting voor het klimaat rond het federaal parlement en het koninklijk paleis. We zullen hand in hand staan om te  tonen dat solidariteit cruciaal is in de strijd tegen de klimaatverandering. Doe mee!

Ik doe mee

Uit het hele land zullen mensen op straat komen om meer klimaatambitie te eisen en om onze politici eraan te herinneren dat we dringend een Belgisch energie- en klimaatplan nodig hebben dat ons klaarstoomt voor de toekomst. In Wallonië en Brussel worden er belangrijke stappen gezet, maar België hinkt qua klimaatbeleid achterop in vergelijking met de buurlanden en de Europese Unie. 

Een ambitieus en eerlijk klimaatbeleid biedt onnoemelijk veel kansen voor een gezonde, welvarende en gelijke samenleving. Dit kan enkel mits échte politieke wil en een visie op lange termijn. Het aanslepen van regeringsonderhandelingen op federaal niveau mag ons land niet langer blokkeren. Wij vragen de partijen om hun verantwoordelijkheid op te nemen en snel een akkoord te vinden om België op een ambitieus klimaatspoor te zetten.

We verwachten je op 8 december, iedereen is welkom.
Afspraak om 13u aan station Brussel Centraal! 

Ik doe mee Ik deel op Facebook Ik deel op Twitter Ik deel op Whatsapp
Facebook Facebook Instagram Instagram Twitter Twitter YouTube YouTube