Praktikant til Greenpeaces digitale kommunikationsarbejde

Greenpeace søger en engageret, miljøbevidst og initiativrig praktikant til vores digitale kommunikationsafdeling i efteråret i 2021. 

Vi tilbyder:

Som praktikant hos Greenpeace får du et grundigt indblik i en organisation, der søger at gøre verden til et grønnere og bedre sted. Du får spændende arbejdsopgaver, hvor du er med til at gøre en forskel samtidig med, at du får indsigt i organisatoriske processer. Derudover bliver du en del af en dynamisk og sjov arbejdsplads med et stor internationalt netværk.

Arbejdsopgaverne vil primært fokusere på:

  • Udarbejdelse af især grafiske materialer til vores digitale kanaler, herunder Facebook, Instagram, hjemmeside, osv.
  • Indgå i projektteams med sparring og viden omkring udviklingen af vores digitale kommunikation.

Dine kompetencer:

  • Flair for sociale medier og deres virke.
  • Kendskab til arbejde med grafik.
  • Kan anvende relevant software, herunder grafiske programmer fra Adobe-pakken og gerne videoredigering.
  • Gode dansk- og engelskkundskaber.

Baggrund:

Greenpeace er verdens største uafhængige miljøorganisation og har i mere end 45 år arbejdet for at give vores fantastiske planet en stemme for fremtidige generationer. Vi accepterer hverken penge fra stater eller virksomheder, hvilket gør os i stand til at være en uafhængig stemme, der alene taler for miljøets interesser.

Yderligere oplysninger:

Vi forventer, at du kan være en del af Greenpeace på fuld tid (37 t/uge, ulønnet) i 3-5 måneder i efteråret 2021. Vi er fleksible i forhold til studie og evt. studiejob, så en 30 timers praktik er også en mulighed.

Send din ansøgning og CV eller eventuelle spørgsmål til Sune Scheller, [email protected] Løbende ansøgningsfrist og samtaler.