Testamenter en gave

Bestil testamentefolderen
Download testamentefolderen PDF

Vi lever i en verden værd at kæmpe for!
Hvad efterlader du?

Ved at inkludere en gave til Greenpeace i dit testamente kan du være med til at sikre, at kampen for en sund planet kan fortsætte i fremtiden.

Greenpeace arbejder med at kortlægge trusler mod vores miljø, fremhæver løsninger, driver uvildig forskning, påvirker politiske beslutngstagere og laver aktioner for at gå fra ord til handling for at beskytte miljøet. Vores kampagner kan tage lang tid at vinde, og det kræver store investeringer.

Testamente-gaver, store og små, er meget værdifulde bidrag til disse kampagner. Vidste du, at 1 ud af 10 globale Greenpeace-kampagner er finansieret med testamente-gaver?

Crew of the Greenpeace - Voyage Documentation (Vancouver to Amchitka: 1971). © Robert Keziere
Besætning af PHYLLIS CORMACK. Den første Greenpeace-rejse til Amchitka Island for at protestere mod amerikanske nukleare tests. Fra venstre til højre (øverst): Bob Hunter; Patrick Moore; Bob Cummings; Ben Metcalfe; Dave Birmingham, (nederst) Richard Fineberg; Lyle Thurston; Jim Bohlen; Terry Simons; Bill Darnell; John Cormack. © Robert Keziere

Se en interaktiv tidslinje over Greenpeaces historie, sejre og grønne fremskridt her!

“En rejse for liv og fred” – det var sådan, Irving Stowe, en af grundlæggerne af Greenpeace, beskrev planen om at sejle en båd til Arktis for at prostere imod atomprøvesprængninger. Irving vidste det ikke dengang, men Greenpeace-turen skulle vare i årtier. Og det ville ændre verden!

Takket være din støtte kan Greenpeace arbejde langsigtet på at skabe en bæredygtig fremtid

og så længe kortsigtede interesser kolliderer med det, der er bæredygtigt på sigt, vil der være behov for Greenpeace.

Bestil vores testamente folder i dag. “En verden værd at kæmpe for!” (gratis) ved at klikke her:

En verden værd at kæmpe for!
Download testamentefolderen PDF


Steffen Øksnebjerg

Du er selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Telefon: +45 33 93 53 44
E-mail: [email protected]
og [email protected]

Vivian Awuku
Regional Legacies
Greenpeace Norden

Kontakt mig, hvis du er jurist, advokat eller i øvrigt håndterer en bobehandling/ testamentsoprettelse, og ønsker oplysninger. Vi ser frem til at høre fra dig!

E-mail: [email protected]

Vores historier

Det er altid for tidligt at give op!

Læs mere om hvorfor Eva siger “det er altid for tidligt at give op !!” Vil du også dele din oplevelse, kontakt mig på: [email protected].

Man kan ikke spise penge!

Bosse deler hvorfor han synes, det er vigtigt at efterlade en testament. Vil du også dele din oplevelse, kontakt mig på: [email protected].

Vi har ikke ret til at ødelægge miljøet!

Yvonne Nilsson svarer på spørgsmålet om, hvor hendes stærke kærlighed til naturen stammer fra. Del gjerne dine egen historie fra Greenpeace med oss ved å sende e-post til: [email protected].

Vores skibe

Vores skibe er forrest i den aktive kamp for at beskytte planeten. Ofte i fjerne egne for at bære vidnesbyrd eller tage aktion imod miljødestruktion.

Tak fordi du er dig! Sammen er vi Greenpeace!

Vil du vide mere?

Hvad går dine penge til?

Herunder kan du læse mere om, hvordan vi forvalter din støtte. Din støtte går både til vores langsigtede kampagnearbejde og vores igangværende projekter. Vi bruger vores midler, hvor det er nødvendigt, og vi kan derfor ikke øremærke dem. Det gør os i stand til hurtigt at agere, når miljøproblemer opstår

Vores værdier

Handling siger mere end ord. Politikere og forretningsledere taler alt for ofte om miljøet, mens de handler alt for sjældent. Greenpeace bekender sig til de fire principper, der indgår i civil ulydighed. Greenpeace er politisk og økonomisk uafhængig. Vi tager ikke imod bidrag fra hverken erhvervsliv, stater eller mellemstatslige organer såsom EU eller FN.

Besøg vores nordiske familie

Greenpeace Norden har fire kontorer, du kan lese mer om våre naboland her:


Besøg Greenpeace Sverige
Besøg Greenpeace Norge
Besøg Greenpeace Finland

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål Du kan kontakte vores support service enten på tlf. 33 93 53 44 (åbent man-tor 9-16 & fre 9-15) eller ved at sende en mail til: [email protected]

Greenpeace Nordens seneste årsrapporter

                 

En uafhængig organisation

Vores historie

Greenpeaces første aktion i 1971 markerede begyndelsen på en til tider dramatisk historie, der nu har varet i over 45 år. Det er en historie om mennesker, der ved fælles indsats arbejder målrettet for at beskytte miljøet. Verden over er Greenpeace kendt for at være mennesker, der taler miljøets sag.

Donorpolitik

Jo flere vi er, desto mere kan vi gøre! Din støtte gør det muligt for os at undersøge, dokumentere og gennemføre aktioner og kampagner for at beskytte miljøet. Greenpeace modtager ikke penge fra stat eller erhvervsliv, og det gør os i stand til at være en uafhængig stemme.

Vi beskytter dine personoplysninger

Hos Greenpeace har vi en grundlæggende pligt til at beskytte dine personoplysninger, så du ikke skal bekymre dig, når du giver os din støtte og deltager i vores kampagner. Her kan du læse om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.