Testamenter en gave

Ved at inkludere en gave til Greenpeace i dit testamente kan du være med til at sikre, at kampen for en sund planet kan fortsætte i fremtiden.

Vi lever i en verden værd at kæmpe for! Hvad efterlader du?

Greenpeace arbejder med at kortlægge trusler mod vores miljø, fremhæver løsninger, driver uvildig forskning, påvirker politiske beslutngstagere og laver aktioner for at gå fra ord til handling for at beskytte miljøet. Vores kampagner kan tage lang tid at vinde, og det kræver store investeringer.

Testamente-gaver, store og små, er meget værdifulde bidrag til disse kampagner. Vidste du, at 1 ud af 10 globale Greenpeace-kampagner er finansieret med testamente-gaver?

Opret gratis testamente via Dokument 24: Dokument 24 er en juridisk virksomhed, der opretter juridiske dokumenter online. Dokument 24 tilbyder gratis at oprette et testamente, hvis du ønsker at tilgodese Greenpeace med et beløb. Du bestemmer selv om du vil donere hele eller dele af din arv til Greenpeace.

Opret dit gratis testamente hos dokument 24 direkte her: https://dokument24.dk/testamente

Crew of the Greenpeace - Voyage Documentation (Vancouver to Amchitka: 1971). © Robert Keziere
Besætning af PHYLLIS CORMACK. Den første Greenpeace-rejse til Amchitka Island for at protestere mod amerikanske nukleare tests. Fra venstre til højre (øverst): Bob Hunter; Patrick Moore;
Bob Cummings; Ben Metcalfe; Dave Birmingham, (nederst) Richard Fineberg; Lyle Thurston; Jim Bohlen; Terry Simons; Bill Darnell; John Cormack. © Robert Keziere

Se en interaktiv tidslinje over Greenpeaces historie, sejre og grønne fremskridt her!

“En rejse for liv og fred” – det var sådan, Irving Stowe, en af grundlæggerne af Greenpeace, beskrev planen om at sejle en båd til Arktis for at prostere imod atomprøvesprængninger. Irving vidste det ikke dengang, men Greenpeace-turen skulle vare i årtier. Og det ville ændre verden!

Takket være din støtte kan Greenpeace arbejde langsigtet på at skabe en bæredygtig fremtid

og så længe kortsigtede interesser kolliderer med det, der er bæredygtigt på sigt, vil der være behov for Greenpeace.

Fingrene væk fra vores planet! Greenpeace film created by Vivian Awuku & Niklas Kimber/ Animation by Lucky Coin Films

Få styr på hvem der er dine tvangsarvinger og hvad du selv kan bestemme. Hvis du ikke har skrevet testamente er det arveloven, der bestemmer, hvem der arver efter dig. Det kan derfor være en rigtig god ide at overveje, om det er relevant for dig at oprette testamente. Har du ingen arvinger efter loven, arver staten.

Få testamentet registreret hos notaren i skifteretten. Når dit testamente er formuleret, som du ønsker det, skal det underskrives af to vidner (vidnetestamente) eller af notaren (notartestamente) for at opnå gyldighed. Vi anbefaler altid, at testamentet bliver underskrevet og registreret hos notaren i din lokale skifteret.

Bestil vores testamente folder i dag. “En verden værd at kæmpe for!” (gratis) ved at klikke her:

Steffen Øksnebjerg

Du er selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Telefon: +45 33 93 53 44
E-mail: [email protected]
og [email protected]

Emelie Eldridge
Regional Legacies, Greenpeace Norden

Kontakt mig, hvis du er jurist, advokat eller i øvrigt håndterer en bobehandling/ testamentsoprettelse, og ønsker oplysninger. Vi ser frem til at høre fra dig!

E-mail: [email protected]

Tak fordi du er dig! Sammen er vi Greenpeace!

Greenpeace Nordens seneste årsrapporter

Bestil vores testamente folder i dag. “En verden værd at kæmpe for!” (gratis) ved at klikke her: