Mads Flarup Christensen

Generalsekretær, Greenpeace Norden

Mads har været generalsekretær i Greenpeace Norden siden 2008 med placering på kontoret i København. Mads har været en del af Greenpeace siden 1992 og var i 2015-16 fungerende generalsekretær for Greenpeace International. Han har en baggrund i statskundskab fra Århus og Københavns Universitet.

Helene Hagel

Klima- og miljøpolitisk leder

Helene leder det politiske arbejde på de mange områder, som Greenpeace beskæftiger sig med indenfor klima og miljø: Klima- og miljøpolitikken i Danmark, EU og globalt, Nordsøolien, omstillingen i landbruget, EU’s landbrugsstøtte. Helene er cand.scient.pol fra Københavns Universitet og har før Greenpeace været ansat som klima- og miljøpolitisk rådgiver Alternativet og hos 92-gruppen.

Kristine Clement

Kampagneleder for landbrug og skov

Kristine leder Greenpeaces landbrugs- og skovkampagne i Danmark, med fokus på omstillingen i landbruget, EU’s landbrugsstøtte, import af sojafoder, skovrydning i Sydamerika, natur og biodiversitet. Kristine er kandidat i internationale udviklingsstudier og kommunikation fra Roskilde Universitet.

Tarjei Haaland

Klima- og energipolitisk rådgiver

Tarjei har i en lang årrække haft speciale i klima- og energiområdet og den grønne omstilling, herunder også i arbejdet for at gøre landbruget mere klimavenligt.

Sune Scheller

Kampagne- og programchef for Greenpeace i Danmark

Sune er ansvarlig for og driver kampagnerne på det danske kontor, både “hands on” i det daglige arbejde og på større strategisk niveau. Tidligere har Sune i en årrække været  arbejdet som international projektleder for større kampagner og politisk arbejde.

Birgitte Lesanner

Kampagnechef for Greenpeace Norden

Birgitte er ansvarlig for kampagnerne i Sverige, Norge, Danmark og Finland og har tidligere arbejdet arbejdet som leder af det danske kontor. Hun er uddannet journalist og cand.scient.soc fra Roskilde Universitet.