Mads Flarup Christensen

Generalsekretær, Greenpeace Norden

Mads har været generalsekretær i Greenpeace Norden siden 2008 med placering på kontoret i København. Mads har været en del af Greenpeace siden 1992 og var i 2015-16 fungerende generalsekretær for Greenpeace International. Han har en baggrund i statskundskab fra Århus og Københavns Universitet.

 

Kristian Sloth

Landbrugspolitisk rådgiver

Kristian arbejder for at forandre landbruget med fokus på mindre kødproduktion og mere produktion af økologisk, plantebaseret mad til mennesker. Før Greenpeace har Kristian arbejdet i mange år som undersøgende journalist hos DR.

 

Jens Mattias Clausen

Klimapolitisk leder

Jens arbejder med klima- og energipolitiske spørgsmål med særligt fokus på EU og det internationale område, herunder klimaforhandlingerne i FN.

 

Tarjei Haaland

Klima- og energipolitisk rådgiver

Tarjei har i en lang årrække haft speciale i klima- og energiområdet og den grønne omstilling, herunder også i arbejdet for at gøre landbruget mere klimavenligt.

 

Sune Scheller

Hav- og fiskeriansvarlig samt projektleder

Sune arbejder med hav- og fiskeri samt vores kampagne for at stoppe olieudvindingen i det sårbare Arktis.

 

Mads Fisker

Fungerende kampagnechef

Mads er ansvarlig for kampagnearbejdet på det danske kontor, hvor han er med til at drive kampagnerne. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har tidligere arbejde med kommunikation hos Greenpeace, både fra kontoret i København og internationalt.

 

Birgitte Lesanner

Kampagnechef for Greenpeace Norden

Birgitte er ansvarlig for kampagnerne i Sverige, Norge, Danmark og Finland og har tidligere arbejdet arbejdet som leder af det danske kontor. Hun er uddannet journalist og cand.scient.soc fra Roskilde Universitet.