Mads Flarup Christensen

Generalsekretær, Greenpeace Norden

Mads har været generalsekretær i Greenpeace Norden siden 2008 med placering på kontoret i København. Mads har været en del af Greenpeace siden 1992 og var i 2015-16 fungerende generalsekretær for Greenpeace International. Han har en baggrund i statskundskab fra Århus og Københavns Universitet.

Helene Hagel

Klima- og miljøpolitisk leder

Helene leder det politiske arbejde på de mange områder, som Greenpeace beskæftiger sig med indenfor klima og miljø: Klima- og miljøpolitikken i Danmark, EU og globalt, Nordsøolien, omstillingen i landbruget, EU’s landbrugsstøtte. Helene er cand.scient.pol fra Københavns Universitet og har før Greenpeace været ansat som klima- og miljøpolitisk rådgiver Alternativet og hos 92-gruppen.

Kristine Clement

Kampagneleder for landbrug og skov

Kristine leder Greenpeaces landbrugs- og skovkampagne i Danmark, med fokus på omstillingen i landbruget, EU’s landbrugsstøtte, import af sojafoder, skovrydning i Sydamerika, natur og biodiversitet. Kristine er kandidat i internationale udviklingsstudier og kommunikation fra Roskilde Universitet.

Tarjei Haaland

Klima- og energipolitisk rådgiver

Tarjei har i en lang årrække haft speciale i klima- og energiområdet og den grønne omstilling, herunder også i arbejdet for at gøre landbruget mere klimavenligt.

Kristian Sloth

Landbrugspolitisk rådgiver

Kristian arbejder for at forandre landbruget med fokus på mindre kødproduktion og mere produktion af økologisk, plantebaseret mad til mennesker. Før Greenpeace har Kristian arbejdet i mange år som undersøgende journalist hos DR.

Sune Scheller

Kampagneleder for hav og olie

Sune er ansvarlig for kampagnearbejdet for havbeskyttelse, fiskeri og olieudvinding, som han arbejder med i både dansk og global sammenhæng. Herudover har Sune i flere år arbejdet som international projektleder for større kampagner og politisk arbejde, bl.a. i forbindelse med klimaretssagen mod Norges regering og arbejdet for havbeskyttelse af Antarktis.

Mads Fisker

Kampagne- og programhef for Greenpeace i Danmark

Mads er ansvarlig for og driver kampagnerne på det danske kontor, både “hands on” i det daglige arbejde og på større strategisk niveau. Tidligere har Mads i en årrække været kommunikationsansvarlig i Danmark og på globale kampagner. Mads kommer fra en baggrund som journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Birgitte Lesanner

Kampagnechef for Greenpeace Norden

Birgitte er ansvarlig for kampagnerne i Sverige, Norge, Danmark og Finland og har tidligere arbejdet arbejdet som leder af det danske kontor. Hun er uddannet journalist og cand.scient.soc fra Roskilde Universitet.