Mads Flarup Christensen

Generalsekretær, Greenpeace Norden

Mads har været generalsekretær i Greenpeace Norden siden 2008 med placering på kontoret i København. Mads har været en del af Greenpeace siden 1992 og var i 2015-16 fungerende generalsekretær for Greenpeace International. Han har en baggrund i statskundskab fra Århus og Københavns Universitet.

 

Helene Hagel

Klima- og miljøpolitisk leder

Helene Hagel - Klima- og miljøpolitisk leder

Helene leder det politiske arbejde på de mange områder, som Greenpeace beskæftiger sig med indenfor klima og miljø: Klima- og miljøpolitikken i Danmark, EU og globalt, Nordsøolien, omstillingen i landbruget, EU’s landbrugsstøtte. Helene er cand.scient.pol fra Københavns Universitet og har før Greenpeace været ansat som klima- og miljøpolitisk rådgiver Alternativet og hos 92-gruppen.

Kristine Clement

Kampagneleder for landbrug, skov og natur

Kristine Clement - Kampagneleder for landbrug og skov

Kristine leder Greenpeaces landbrugs- og skovkampagne i Danmark, med fokus på omstillingen i landbruget, EU’s landbrugsstøtte, import af sojafoder, skovrydning i Sydamerika, natur og biodiversitet. Kristine er kandidat i internationale udviklingsstudier og kommunikation fra Roskilde Universitet.

 

Tarjei Haaland

Klima- og energipolitisk rådgiver

Tarjei Haaland - Klima- og energipolitisk rådgiver

Tarjei har i en lang årrække haft speciale i klima- og energiområdet og den grønne omstilling, herunder også i arbejdet for at gøre landbruget mere klimavenligt.

 

Sune Scheller – på barselsorlov indtil 1. december 2022

Kampagnechef for Greenpeace i Danmark

Sune Scheller - Kampagne- og programchef

Sune er ansvarlig for og driver kampagnerne på det danske kontor, både “hands on” i det daglige arbejde og på større strategisk niveau. Tidligere har Sune i en årrække været  arbejdet som international projektleder for større kampagner og politisk arbejde.

 

Helene Meden Hansen – barsel indtil 24. november 2022

Landbrugspolitisk rådgiver

Helene Meden Hansen - Landbrugspolitisk rådgiver

Helene Meden Hansen leder det landbrugspolitiske arbejde på de mange områder, som Greenpeace beskæftiger sig med: bæredygtig omstilling af landbruget, reduktion i husdyrproduktionen, vandmiljøplaner, osv. Helene Meden Hansen er uddannet økologisk landmand og har en kandidatgrad i kommunikation fra Roskilde Universitet. Derudover er Helene medstifter af Landsforeningen mod svinefabrikker og har været formand for foreningen.

Birgitte Lesanner

Vicedirektør for engagement og aktioner for Greenpeace Norden

Birgitte er ansvarlig for arbejde med engagement og aktioner under kampagnerne i Sverige, Norge, Danmark og Finland og har tidligere arbejdet arbejdet som leder af det danske kontor. Hun er uddannet journalist og cand.scient.soc fra Roskilde Universitet.