Pressetelefon: +45 33 37 63 99

Helene Hagel portræt

Helene Hagel

Klima- og miljøpolitisk leder

Helene leder det politiske arbejde på de mange områder, som Greenpeace beskæftiger sig med indenfor klima og miljø: Klima- og miljøpolitikken i Danmark, EU og globalt, Nordsøolien, omstillingen i landbruget, EU’s landbrugsstøtte. Helene er cand.scient.pol fra Københavns Universitet og har før Greenpeace været ansat som klima- og miljøpolitisk rådgiver Alternativet og hos 92-gruppen.

Mobil: +45 26 11 39 51
Mail: [email protected]
Twitter: @helenehagel

Kristine Clement

Kampagneleder for landbrug, skov og natur

Kristine leder Greenpeaces landbrugs-, skov- og naturkampagne i Danmark, med fokus på omstilling af landbruget, miljø, natur og biodiversitet. Kristine arbejder også med EU-politik på landbrugs- og naturområdet, og med skovrydning og natur internationalt, særligt med fokus på Sydamerika og landbrugsrelaterede forsyningskæder, ikke mindst sojafoder. Kristine er kandidat i internationale udviklingsstudier og kommunikation fra Roskilde Universitet.

Mobil: +45 52 19 12 91
Mail: [email protected]
Twitter: @KristinMClement

Kristine Clement - kampagneleder for landrbug, natur og skov
Helene Meden Hansen - Landbrugspolitisk rådgiver

Helene Meden Hansen

Landbrugspolitisk rådgiver

Helene Meden Hansen leder det landbrugspolitiske arbejde på de mange områder, som Greenpeace beskæftiger sig med: bæredygtig omstilling af landbruget, reduktion i husdyrproduktionen, vandmiljøplaner, osv. Helene Meden Hansen er uddannet økologisk landmand og har en kandidatgrad i kommunikation fra Roskilde Universitet. Derudover er Helene medstifter af Landsforeningen mod svinefabrikker og har været formand for foreningen.

Mobil: +45 28 34 08 54
Mail: [email protected]
Twitter: @MedenHansen

Tarjei Haaland

Klima- og energipolitisk rådgiver

Tarjei har i en lang årrække haft speciale i klima- og energiområdet og den grønne omstilling, herunder også i arbejdet for at gøre landbruget mere klimavenligt.

Mobil: +45 28 10 90 53
Mail: [email protected]

 

Tarjei Haaland - Klima- og energipolitisk rådgiver
Sune Scheller - Kampagne- og programchef

Sune Scheller

Kampagnechef for Greenpeace i Danmark

Sune er ansvarlig for og driver kampagnerne på det danske kontor, både “hands on” i det daglige arbejde og på større strategisk niveau. Tidligere har Sune i en årrække arbejdet som international projektleder for større kampagner og politisk arbejde.


Mail: [email protected]

 

Mads Flarup Christensen

Fungerende generalsekretær for Greenpeace International

Mads Flarup Christensen er frem til 1. januar 2024 indsat som fungerende generalsekretær for Greenpeace International og udtaler sig dermed ikke som generalsekretær på vegne af Greenpeace Norden.

Mediehenvendelse til Mads Flarup Christensen kan ske ved at kontakte Greenpeace Internationals pressetjeneste:
+31 20 718 2470 | [email protected]


Mobil: +45 28 10 90 22
Mail: [email protected]
Twitter: @Madsflarup

 

Mads Flarup