Pressetelefon: +45 33 37 63 99

Helene Hagel portræt

Helene Hagel

Helene leder det politiske arbejde på de mange områder, som Greenpeace beskæftiger sig med indenfor klima og miljø: Klima- og miljøpolitikken i Danmark, EU og globalt, Nordsøolien, omstillingen i landbruget, EU’s landbrugsstøtte. Helene er cand.scient.pol fra Københavns Universitet og har før Greenpeace været ansat som klima- og miljøpolitisk rådgiver Alternativet og hos 92-gruppen.

Mobil: +45 26 11 39 51
Mail: [email protected]
X: @helenehagel
Læs Helenes artikler: her

Christian Fromberg

Christian Fromberg leder arbejdet for et grønt landbrug i balance med klimaet og naturen. Christian arbejder derfor i dybden og bredden med landbrugets omstilling – og alle områderne berørt af landbruget – og han står altid klar med en analyse og kommentarer til aktuelle problemstillinger. Christian er kandidat i Klimaforandringer og har i årene inden Greenpeace været med til at skabe dagsordensættende kampagner i Den Grønne Ungdomsbevægelse.

Mobil: +45 29 29 48 75
Mail: [email protected]
X: @ChristianFromb

Helene Meden Hansen - Landbrugspolitisk rådgiver

Helene Meden Hansen

Helene Meden Hansen leder det landbrugspolitiske arbejde på de mange områder, som Greenpeace beskæftiger sig med: bæredygtig omstilling af landbruget, reduktion i husdyrproduktionen, vandmiljøplaner, osv. Helene Meden Hansen er uddannet økologisk landmand og har en kandidatgrad i kommunikation fra Roskilde Universitet. Derudover er Helene medstifter af Landsforeningen mod svinefabrikker og har været formand for foreningen.

Mobil: +45 20 89 67 70
Mail: [email protected]
X: @MedenHansen
Læs Helenes artikler: her

Sune Scheller

Sune er ansvarlig for og driver kampagnerne på det danske kontor, både “hands on” i det daglige arbejde og på større strategisk niveau. Tidligere har Sune i en årrække arbejdet som international projektleder for større kampagner og politisk arbejde.

Mobil: +45 27144257
Mail: [email protected]
Læs Sunes artikler: her

 

Sune Scheller - Kampagne- og programchef