Greenpeace Norden søger en engageret, miljøbevidst og initiativrig praktikant til vores kommunikationsafdeling i efteråret 2021.

Vi tilbyder:

Som praktikant hos Greenpeace får du et grundigt indblik i en organisation, der søger at gøre verden til et grønnere og bedre sted. Du får spændende arbejdsopgaver, hvor du er med til at gøre en forskel samtidig med, at du får indsigt i organisatoriske processer. Derudover bliver du en del af en dynamisk og sjov arbejdsplads med et stor internationalt netværk.

Arbejdsopgaverne vil primært fokusere på:

  • Bidrage til udviklingen af vores strategiske kommunikation
  • Indgå i det daglige arbejde på kontoret og udvikle kommunikationsmaterialer i samarbejde med engagerede og dygtige kollegaer

Dine kompetencer:

  • Studerer på en kommunikationsfaglig uddannelse
  • Har kendskab til og forståelse for strategisk kommunikation, herunder målgrupper
  • Er en dygtig skribent med flair for formidling af komplicerede emner

Baggrund:

Greenpeace er verdens største uafhængige miljøorganisation og har i mere end 45 år arbejdet for at give vores fantastiske planet en stemme for fremtidige generationer. Vi accepterer hverken penge fra stater eller virksomheder, hvilket gør os i stand til at være en uafhængig stemme, der alene taler for miljøets interesser.

Yderligere oplysninger:

Vi forventer, at du kan være en del af Greenpeace på fuld tid (37 t/uge, ulønnet) i 3-5 måneder i efteråret 2021. Vi er fleksible i forhold til studie og evt. studiejob, så en 30 timers praktik er også en mulighed.

Send din ansøgning og CV eller eventuelle spørgsmål til Sune Scheller, [email protected] Løbende ansøgningsfrist og samtaler.