Vær med til at
beskytte regnskoven

Ja! Jeg vil have at mine produkter er tiger-venlige!

Vi er med i kampen for at beskytte
regnskoven

 • Joaquin Phoenix, Skuespiller

  Jeg har for nylig hørt om de store ødelæggelser af den indonesiske regnskov, der finder sted for at gøre plads til produktionen af palmeolie og papir. Disse ødelæggelser har ikke kun katastrofale konsekvenser for de millioner af mennesker, der er afhængige af regnskoven for deres overlevelse, men de er også en direkte årsag til, at Sumatra-tigrene er ved at uddø. Vil du ikke sammen med mig og Greenpeace være med til at sikre, at de produkter vi alle bruge er tigre- og skovvenlige? Vi er alle en del af fremtiden, og sammen kan vi sikre, at disse fantastiske dyr også er det.

  JOAQUIN PHOENIX, Skuespiller, USA
  Paul Wesley, Skuespiller

  Uden en sund og frodig regnskov, kan vores planet ikke bevarer det mangfoldige dyreliv. Med mindre end 400 Sumatra-tigre tilbage i Indonesien, står det helt klart for mig, at vores skove ikke er i den bedste stand. Derfor mener jeg, at vi må gøre noget nu, og jeg håber, at du sammen med mig vil underskrive dette tiger-manifest, så vi kan beskytte regnskoven.

  PAUL WESLEY, Skuespiller, USA
 • Kellan Lutz, Skuespiller

  Under indspilningen af filmen ”Java Heat” brugte jeg 3 måneder i Indonesien, og jeg blev helt forelsket i folket, kulturen og den vilde natur. De indonesiske Sumatra-tigre vil forsvinde, hvis vi ikke stopper skovfældningen for at producere palmeolie. Deres hjem i regnskoven er det eneste sted, hvor tigre, elefanter og orangutanger lever sammen. Jeg håber ikke, at den sidste skov i Indonesien forsvinder, særligt ikke, når der er mange bedre måder at bruge Indonesiens store naturressourcer på. Lad os vise verden, at vi vil kæmpe for regnskoven og stå sammen om at beskytte paradiset i Indonesien.

  KELLAN LUTZ, Skuespiller, USA
  Gillian Anderson, Skuespiller

  Tanken om at noget på vores smukke jord vil uddø på grund af vores selviske forbrugsmønster er helt forfærdeligt, og jeg mener, at vi som ”med-dyr” må gøre alt hvad vi kan for at stoppe dette

  GILLIAN ANDERSON, Skuespiller, USA
 • Kristin Bauer, Skuespiller

  Indonesiens regnskove er værdigfulde for os alle: De er jordens lunger, menneskers hjem, levested for mange dyr, inklusiv de truede Sumatra-tigre. Men hvis vi ikke stopper skovrydningen vil alt dette forsvinde. Vi må ikke vælge vækst frem for alt andet; Derfor vil jeg give miljøet en stemme og støtte op om Greenpeaces tiger-manifest. Jeg håber, at du også vil være med i Greenpeaces globale kampagne for at beskytte regnskoven.

  KRISTIN BAUER VAN STRATEN, Skuespiller, USA
  Nikki Reed, Skuespiller

  Der er under 400 Sumatra-tigre tilbage. Vi må gøre alt, hvad vi kan for at beskytte deres hjem. Jeg håber, at du sammen med mig og Greenpeace vil støtte op om at beskytte regnskoven

  NIKKI REED, Skuespiller, USA
 • Amy Smart, Skuespiller

  Sammen med Greenpeace står jeg fast på, at vi skal beskytte nogle af verdens mest dyrebare skove, der er hjem for mange dyrearter inklusiv Sumatra-tigeren. Palmeolie kan produceres uden skovødelæggelse. Forandring er mulig; derfor støtter jeg op om tiger- manifestet – du kan også være med!

  AMY SMART, Skuespiller, USA
  Isabel Lucas, Skuespiller

  Tænk, hvis du måtte fortælle dine børn og børnebørn, at du vidste at den majestætiske Sumatra-tiger var truet, og så til uden at gøre noget mens den uddøde. Vi har stadig en mulighed for at gøre noget, skriv under på tiger-manifestet.

  ISABEL LUCAS, Skuespiller, Australien
 • JULIE ESTELLE, Skuespiller

  Vi gør ikke vores pligt, som mennesker, for at passe på vores miljø, når der bliver ryddet mere og mere af verdens regnskov. Det er forfærdeligt, at det voksende antal af palmeolie-plantager ødelægger leveområdet for næsten uddøde dyr som Sumatra-tigre og orangutanger. Det må stoppe! Derfor opfordrer jeg alle til at øge deres opmærksomhed om dette og til kun at købe ”palmeolie–fri produkter”. Vær med og støt op om denne positive kampagne, der vil gøre livet bedre - for dyrene, for os mennesker og for vores kære planet.

  JULIE ESTELLE, Skuespiller, Indonesien
  WULAN GURITNO, Skuespiller

  Som mennesker er det vores ansvar at passe på vores planet. Sumatra-tigre – eksperter har udpeget rydningen af regnskoven, som den største trussel mod tigrenes overlevelse i naturen. Dette betyder, at ikke-bæredygtig palmeolie produktion ødelægger den mest dyrerige regnskov i verden. Sumatra-tigre, asiatisk elefanter, Malajbjørne, træleoparder og orangutanger – dette er blot nogle af de mere velkendte arter, der vil miste deres hjem på grund af ikke-bæredygtig palmeolie produktion. Hvem vil beskytte dem, hvis ikke os? Slip din indre tiger løs og vær med i kampen.

  WULAN GURITNO, Skuespiller, Indonesien
flere

Greenpeace Tiger Manifest

Sumatra-tigerens sidste levesteder forsvinder foruroligende hurtigt for at produkter med palmeolie kan sælges i den vestlige verden. Vær med til at beskytte regnskoven og den truede tiger.

Ved at skrive under bliver du en del af vores kamp for at beskytte Indonesiens sidste regnskove og levested for truede arter som Sumatra-tigeren og orangutangen.

 • Der findes løsninger for produktionen af palmeolie, der ikke medfører skovrydning. Vi ønsker en bæredygtig palmeolie, og beder en række brands om at lytte.
 • Det er presserende, og der er behov for øjeblikkelig handling for at standse ødelæggelsen af tigernes levesteder.
 • Vi har ret til at vide hvilke produkter, som indeholder palmeolie forbundet med skovrydning.