Vi opfordrer til at værne om ytringsfrihed og skove!

Vores skove er planetens lunger. De er hjemsted for mange oprindelige samfund og tilflugtssted for et truet dyreliv.

Greenpeace har i årtier arbejdet på at få skovfirmaer til at bruge mere bæredygtige metoder - og mange af dem har! Men et selskab i Canada - Resolute Forest Products - nægter at ændre sine destruktive måder. For at dække sine spor, forsøger de med retsager for svimlende summer at lukke munden på Greenpeace*.

Men vi stopper ikke med at arbejde og tale for at beskytte skovene! Derfor opfordrer vi forlagsbranchen til at hjælpe. Udgivere som Penguin Random House, HarperCollins, Simon & Schuster og Hachette baserer sig helt og holdent på ytringsfrihed. Men disse virksomheder køber også millioner kilo af bogpapir fra Resolute.

Vær med til at opfordre udgiverbranchen til at sende en stærk besked til Resolute.

Læs mere om sagen her.

* Enheder, der sagsøges i Georgia, USA, er Greenpeace International, Greenpeace, Inc. og Greenpeace Fund, Inc. Greenpeace Canada sagsøges i Ontario, Canada.

"Tak!

Som forlag er I meget vigtige for ytringsfriheden i vores samfund. Det arbejde, I gør for at bringe nye og frie ideer frem, er uvurderligt. Men der er en trussel mod vores ytringsfrihed - og vores skove - som vi håber, I vil reagere på.

Firmaet, Resolute Forest Products, leverer papiret til siderne i mange af jeres bøger. Firmaet er aktiv modstander af ytringsfrihed, og i to retssager på over 300 millioner canadiske dollars forsøger de at lukke munden på sine modstandere. Herunder både Greenpeace og Stand.earth samt enkeltpersoner, der har kæmpet for et bæredygtigt skovbrug.

Vis jer som ægte forkæmpere for både ytringsfrihed og verdens skove. Kræv at Resolute stopper sit angreb på ytringsfrihed og bed dem om at indføre bæredygtige løsninger til skoven."

Send EN MEDDELELSE til forlagene Penguin Random House, HarperCollins, Simon & Schuster og Hachette og bed dem om at stå på mål for ytringsfrihed og passe på vores skove.