Cookies hjælper os med at informere dig bedre om vores arbejde (og aktioner). Privacy Policy

Magtens Korridorer og Andrea Rudolph støtter beskyttelse af Arktis

Nyhed - 15. marts, 2012
Et af mest populære danske bands i disse år, Magtens Korridorer, går nu sammen med Greenpeace om at sparke gang i beskyttelsen af Arktis. Ved en event i Vega den 16. maj, hvor Andrea Elisabeth Rudolph er værtinde, giver bandet koncert og viser sin støtte til Greenpeace og Arktis.

I samarbejde med eventorganisationen ”Culture for Climate” sætter Greenpeace musik til klimakampen og arrangerer en anderledes aften, hvor musik og klima går op i en højere enhed. Sammen med et af landets største rockbands, Magtens Korridorer, og to af dansk musiks mest lovende talenter, Jonas Breum og The Green Lives, åbner Vega op for en oplevelse i klimaets tegn.

Aftenens værtinde er den tidligere værtinde i ”Vild med dans” Andrea Elisabeth Rudolph. Hun producerer i dag miljøvenlige hudplejeprodukter efter i 2006, gennem en undersøgelse foretaget af Greenpeace, at være blevet testet positiv for en række farlige kemikalier i sit blod.

Rock for et bedre miljø

Magtens Korridorer, der tidligere i år har spillet udsolgte koncerter i netop Vega, støtter Greenpeace, af flere grunde.
"Ved at tænke stort, skabe utraditionelle kampagner samt holde jernhårdt fast i et princip om ikke-voldelige aktionsformer, har Greenpeace gjort befolkninger og beslutningstagere verden over opmærksomme på, at der er brug for handling nu. Særligt når vi bilder os ind, at de små skridt vi tager i form af vores nuværende miljøpolitik og smukt klingende hensigtserklæringer, satsninger på elbiler og sparepærer nok skal redde vores planet for vores efterkommere”, lyder udtalelsen fra Magtens Korridorer.

15. marts 2012

© Magtens KorridorerLaver larm for at beskytte Arktis

Aftenen i Vega er dedikeret Greenpeace arbejde for at beskytte Arktis, der på grund af de menneskeskabte klimaforandringer er presset. Isen smelter omkring Nordpolen hastigt i disse år, og internationale olieselskaber har derfor øjnet muligheden for at udnytte området industrielt.
Olieselskabet Shell er netop nu på vej mod Arktis for at foretage risikable olieboringer denne sommer, og en række andre oliegiganter står i kø for at følge efter.

Magtens Korridorer viser ved at stille op ved koncerten ”Save The Arctic” deres støtte.

”Den nuværende kampagne om Arktis handler om, at internationale olieselskaber netop nu konkurrerer om at udnytte områdets naturressourcer uden hensyn til områdets sårbare miljø. Det kan få katastrofale følger. Vi vil gerne gøre lidt larm for denne kampagne, fordi det er en alvorlig sag for os alle, for vores børn, vores planet og folk både i og udenfor Magtens Korridorer", udtaler Magtens Korridorer i en pressemeddelelse.

Ny eventorganisation sætter fokus på klima

Ideen til arrangementet kom fra ”Culture for Climate”, en ny eventorganisation, der i samarbejde med forskellige miljø- og klimaorganisationer arrangerer oplevelser indenfor blandt andet musik, kunst, gastronomi og skuespil for at sætte fokus på klimaet.

”Jeg har startet Culture for Climate, fordi jeg gerne vil være med til at skabe større opmærksomhed omkring klimaforandringerne. Jeg tror på, at man, ved at formidle budskabet på en anderledes måde, gennem kulturen, kan få klimakampen i øjenhøjde med danskerne,” siger Malena Salvado, stifter af "Culture for Climate". 

Billetter kan købes for 175 DKK. + gebyr fra torsdag 15. marts på Vegas hjemmeside eller via Billetlugen. Al overskud fra koncerten går til Greenpeaces arbejde med at beskytte Arktis.