Cookies hjælper os med at informere dig bedre om vores arbejde (og aktioner). Privacy Policy

Arctic 30 har stadig brug for din hjælp

Nyhed - 1. november, 2013
I det nye nummer af vores blad Action, som du vil modtage i løbet af de næste par dage, beder vi dig hjælpe de 30 aktivister, besætningsmedlemmer og journalister, der sidder fængslet i Rusland, ved at samle underskrifter for deres løsladelse.

I vores nyeste blad skriver vi, at vores 30 venner er anklaget for pirateri. Du har måske hørt, at anklagerne for nylig er blevet ændret, og at Anne Mie, Sini og de andre 28 nu i denne uge er blevet anklaget for hooliganisme? Det ændrer imidlertid ikke på, at vores aktivister og besætningsmedlemmer stadig sidder uberettiget fængslet og fortsat har rigtig meget brug for din hjælp med at få samlet underskrifter ind, så vi kan fastholde presset på de russiske myndigheder.

Ved at underskrive sender man et brev til de russiske myndigheder med krav om at løslade vores 30 venner og sætte en stopper for olieboringer i Arktis.

Jo flere vi er, jo mere pres kan vi lægge på de russiske myndigheder.

1. november 2013

 

Har du ikke modtaget Action, kan det være, fordi du er flyttet, og vi ikke har din nye adresse. Kontakt os på info.dk@greenpeace .org eller telefon: 33 93 53 44.

Du kan også læse det nyeste nummer af Action her

 

Emner