Cookies hjælper os med at informere dig bedre om vores arbejde (og aktioner). Privacy Policy

Ronny Morris og Greenpeace samarbejder for at beskytte Arktis

Pressemeddelelse - 7. april, 2014
I dag udkommer musikvideoen til Ronny Morris' single Built to Last, der er doneret til Greenpeace kampagne for at beskytte Arktis. Singlen promoveres af musikstreaminggiganten Spotify, der dermed også støtter kampagnen, som til dato har over fem millioner mennesker bag sig.

Ronny Morris, hvis musik har været med i nogle af verdens største tv-serier, udgav sidste år sit CO2-neutrale debutalbum Sweet Silence og donerede i den sammenhæng singlen Built to Last til Greenpeace.

”Arktis smelter hurtigere end nogen kunne forudse på grund af klimaforandringerne. Det er en hel region med dets isbjørne, narhvaler, hvalrosser og mange flere unikke dyr, der er truet. Jeg håber videoen og musikken vil hjælpe med at åbne folks øjne for den store fare isbjørnen og Arktis er i, og forhåbentlig få dem til at gå med i kampagnen for at beskytte Arktis,” siger Ronny Morris.

Hver gang singlen streames på Spotify går indtægterne ubeskåret til Greenpeace. Ud over singlen kan man på Spotify også hente 8 remixes produceret af artister som Rich Morel, Kites & Komets, Ganga samt producerteamet bag det danske band Panamah.

”Vi er meget taknemmelige for Ronny Morris og Spofity's støtte til Arktiskampagnen. Levevilkårene i Arktis ændres drastisk i disse år for både mennesker og dyr, men de olieselskaber, der bærer en stor del af skylden for klimaforandringerne, ser bare den hastigt svindende is som en forretningsmulighed. Det er dybt umoralsk, og vi har brug for al den hjælp, vi kan få for at få politikerne op af stolene. Jeg håber, de lytter til Built to Last og forstår, at det gælder også for Arktis,” siger Birgitte Lesanner, kampagne- og kommunikationschef i Greenpeace.

Kampagnen Save The Arctic kæmper for et forbud mod olieboringer og destruktivt fiskeri i Det Arktiske Ocean i Arktis samt et fælles, globalt naturreservat i det område omkring Nordpolen, der i dag ikke ejes af noget land.

Kontakt
Birgitte Lesanner, kampagne- og kommunikationschef, Greenpeace i Danmark. Mobil: 23 95 12 14