Er det sikkert at give Greenpeace sine oplysninger?

Side - 15. oktober, 2009

Ved tilmelding til Betalingsservice, skal vi bruge dit kontonummer og cpr.nummer. Denne praksis er udviklet i samarbejde med PBS. Oplysninger kan ikke bruges til at hæve penge fra din konto uden dit samtykke. Pengeinstituttet er garant for, at det kun er kontoindehaveren, der kan hæve penge. Greenpeace bruger oplysningerne til at tilmelde til Betalingsservice. Du modtager en besked fra Betalingsservice, før beløbet hæves. Overførslen kan stoppes ved, at du ringer til din bank eller kontakter os på 3393 5344 (tryk 1).

Ved indmelding beder vi dig også om adresse, e-mail og telefonoplysninger. Alle de oplysninger, du giver til os, behandles fortroligt. Vi anvender kun dine oplysninger til at håndtere løbende opdateringer i vores database, og når vi har en anledning til at kontakte dig.

Vi videregiver aldrig oplysninger om dig til tredjepart. Du kan læse mere om din sikkerhed her.