Kuka hän on?

Olli Tiainen

Helsingillä on vakava riippuvuus. Se polttaa kivihiiltä vaikka tarjolla olisi parempia ja puhtaampia tapoja tuottaa lämpöä ja sähköä. Jos Helsinki todella haluaa olla se matkailun, uuden teknologian ja ilmastonmuutoksen torjunnan edelläkävijä, jollaiseksi sitä brändätään, on kivihiilen poltosta luovuttava.

Kerro lisää!

 • Kivihiilikiellon lyhyt historia

  Bloggaaja Olli Tiainen - elokuu 22, 2018 at 14:29

  Kivihiilikiellon lyhyt historia

  Suomessa suunnitellaan parhaillaan lakia, joka kieltäisi ilmastoa kärventävän kivihiilen polton energiantuotannossa vuoden 2029 jälkeen. Ilmastonmuutoksen pysäyttämisen kannalta hiilivoimalat olisi pitänyt sulkea jo eil...

  Lue lisää >
 • Hiiletön Helsinki etenee!

  Bloggaaja Olli Tiainen - kesäkuu 29, 2018 at 15:40

  Toukokuun lopussa Helsingin valtuustossa otettiin merkittävä askel kohti hiiletöntä Helsinkiä, kun valtuusto lähetti vahvan viestin kaupungin energiayhtiö Helenille: Salmisaaren hiilenpolton on loputtava.

  29. kesäkuuta 2018

  Greenpeacen ja Hiilivapaa Suomi-kampanjan aktiivist vastaanottamassa kaupunginvaltuutettuja 30.5. Lue lisää >

   

  Helsingin valtuusto käsitteli toukokuu...

 • Helsingillä on vakava riippuvuus. Se polttaa hiiltä kuin isäni punaista norttia - joka päivä, aivan liikaa eikä loppua näy.

  Tässä viisi syytä miksi Helsingin pitäisi päästä pahasta tavastaan eroon heti.

  1. Ilmastonmuutos

  Joulukuussa 2015 k... Lue lisää >

 • Näin voitimme maailman suurimman tonnikalayhtiön

  Bloggaaja Olli Tiainen - heinäkuu 11, 2017 at 14:31

  Maailman suurin tonnikalayritys sitoutuu muuttamaan kalastuskäytäntöjään! Voitto saavutettiin kahden vuoden kampanjoinnin ja satojen tuhansien ihmisten tuella.

  Tonnikala-jätti Thai Union, joka omistaa esimerkiksi Suomessakin myytävän John West-tuotemer...

  Lue lisää >
 • Ranskan ydinvoimateollisuuden sekaannustilan ratkaisemattomia kysymyksiä on useita. Sähköyhtiö EDF:n ja Arevan yhdistyminen on edelleen täysi kysymysmerkki. EU saattaa estää yhdistymisen vaatiman pääomittamisen kiellettynä valtiontukena. EDF saattaa p... Lue lisää >

1 - 5 22 tulokset.