Etsimme digiosaajaa

Työ - marraskuu 10, 2017
Greenpeace on ollut maailman tunnetuimpia ympäristöjärjestöjä jo yli 40 vuotta. Meidät tunnetaan innostavista ja huomiota herättävistä kampanjoista, jotka ovat saaneet miljoonat ihmiset ympäri maailmaa toimimaan paremman tulevaisuuden puolesta. Etsimme nyt Helsinkiin osaavaa henkilöä digitiimiin neljän kuukauden sijaisuuteen. Vastuullasi on sosiaalisen median kanavien sisällöntuotanto ja tulevien kampanjoiden suunnittelu ja kehittäminen – Facebook, Instagram, Whatsapp, Twitter ja sähköposti ajatuksissasi.

Etsimme digiosaajaa

Etsimme määrätietoista, luovaa ja innostavaa digitaalista osaajaa, joka haluaa laittaa kädet saveen paremman maailman puolesta.

Tehtäviisi kuuluu kehittää kampanjoiden sisältöä mielenkiintoiseen ja rohkeaan suuntaan sekä saada ihmiset toimimaan ilmastonmuutoksen ratkaisemiseksi. Pääset osaksi rentoa, kansainvälistä, intohimoista ja tapahtumarikasta organisaatiota, joka pyrkii pitämään planeettamme elinkelpoisena myös tuleville sukupolville. Sinulla on mahdollisuus kehittyä yhteisössä, joka välittää työntekijöistään ja rohkaisee heitä uusiin avauksiin.

Oletko etsimämme henkilö? Haluamme palkata sinut mahdollisimman pian. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 20. marraskuuta mennessä sähköpostitse Greenpeace Nordenin digitiimin johtaja Elena Bliznetsovalle: ja digimarkkinoinnin päällikkö Jani Sipilälle:

Lähetä hakemus ja CV englanniksi.

Lisätietoja työnkuvasta tästä (PDF).

Työ on määräaikainen sijaisuus, joka kestää neljä kuukautta joulukuusta huhtikuuhun. Greenpeacen toimisto sijaitsee Helsingissä Sörnäisissä.

Lisätietoa voit kysellä mahdolliselta tulevalta kollegaltasi Jani Sipilältä ( / 0407708581) tai Greenpeace Nordenin digitiimin johtajalta Elena Bliznetsovalta ( / +46705406381)

Aiheet