Miksi kannattaa hakea feissariksi?

Feissarin haastattelu

Sivu - elokuu 7, 2013
Henna-Elise Selkälä on yksi Greenpeacen monista feissareista, jotka kertovat kadunkulkijoille ympäristötyöstämme ja etsivät uusia lahjoittajia.

Greenpeacen feissari Henna-Elise

Mikä feissarin työssä on parasta?

Ihmisten kohtaaminen ja ympäristönsuojelun ilon sekä tärkeyden jakaminen. On hienoa, kun ihmisille saa välitettyä tunteen siitä, että he voivat vaikuttaa omalla lahjoituksellaan ja, että ympäristöongelmiin on mahdollista löytää ratkaisuja.

Entä haastavinta?

Kyllä haastavinta on ilon ja energian ylläpitäminen joka päivä. Feissari on koko ajan se aktiivinen ihmisiä lähestyvä osapuoli, mikä ei kuitenkaan ole normaalitila arjessa vaan vaatii työtä.

Mistä sinä löydät tämän ilon ja energian?

Yhdessä tsemppaamisesta ja niistä tärkeistä asioista, joita edistän kadulla. Tiimi on todella tärkeä! Me teemme yhdessä esimerkiksi erilaisia lämmitteleviä harjoituksia päivän avaamiseksi.

Kenelle suosittelisit feissarin työtä?

Monenlaisille ihmisille. Mielestäni feissarille tärkeää on palo vaikuttaa ympäristöasioihin sekä halu oppia itsestä ja ihmisten kohtaamisesta. Suosittelen tätä työtä sinulle, joka haluat haastaa itsesi ja päästä osaksi inspiroivaa tiimiä!

Mitä pitää tehdä, jos haluaa Greenpeacelle feissariksi?

Mene osoitteeseen www.greenpeace.fi/feissari, jossa voit täyttää työhakemuksen. On tärkeää perustella miksi haluaisit tehdä feissarin työtä, jotta motivaatiosi tulee heti esille.

Onko joku Greenpeacen kampanjoista sinulle erityisen tärkeä?

Juuri nyt olen todella iloinen uudesta Energiavallankumouksesta. Siinä näytetään konkreettisesti miten Suomessa pystytään vastaamaan energiahaasteisiin ja olemaan osaltamme mukana pysäyttämässä ilmastonmuutosta. Energiavallankumous linkittyy myös loistavasti maailmanlaajuiseen Pelastetaan Arktis-kampanjaan.

Aiheet